Hatalmas különbségek vannak a lakáshitel piacon.

Érdemes alaposan utánajárni a lakáshiteleknek, mert nem mindenkinek ugyanaz a bank adhatja a legjobb ajánlatot – tudta meg a privatbankar.hu.

Márciusban megállt a lakáshitelek árának csökkenése, legalábbis a Bankmonitor által vizsgált esetekben a februárival megegyező kondíciókra számíthatnak a hiteligénylők.

Vigyázat! Milliókat bukhat, aki rosszul választ bankot

Alaposan járjunk utána, mennyi lakáshitelt veszünk fel/Fotó: Stockfotó

A Bankmonitor gyűjtéséből kiderül, hogy a TOP3 hitel között is jelentős különbségek lehetnek. Egy 40 millió forintos hitelnél havi szinten több mint 10 ezer forint, teljes visszafizetésben pedig 2,6-3,5 millió forint a különbség.

80 millió forintos hitelnél már sokkal magasabb összegről és differenciáról beszélhetünk. A végig fix hiteleknél 30 ezer forint a különbség, ami 20 év alatt 7 millió forintra is kúszhat.

Forrás: privatbankar.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
..és az is aki nem akar új miniszterelnököt választani a negyedik választási lehetőség után sem!Néztem a NET-en megjelenő egyik cikket amelyben a gazdasági adatokat közölték, és amiben azzal biztatgatta a sajtó is a megyarokat hogy az élelmiszer csak a tavaly februárihoz viszonyítva csak 3,4% százalékkal drágult.Megnéztem ugyanezen cikkben megjelent grafikont is ami azt mutatta, hogy tavaly februárban több mint 44%-al drágultak az élelmiszerek, ami azt jelenti hogy most már a drágulás az tavalyelőtti februárhoz viszonyítva több mint 47% volt.Ezt a drágulást csak Orbán Viktor tudta elérni az EU-ban, mert a mi inflációnk volt tavaly a legdrágább az EU-ban.
Pálinkás Pál
@rücsü41: gondolod hogy a sok egybites szektás megérti ezt..?..legtöbb fidesz szavazónak még a saját neve lebetűzése is gondot okoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.