Magyar Péter megtöltötte az utcát, elszámoltatást, szebb jövőt ígér, ráadásul pártot is alapít Talpra Magyarok Közössége néven.

A politikusi pályára lépő férfi azt is bejelentette ünnepi beszédében, hogy pártot alapít Talpra Magyarok Közössége néven.

Budapest belvárosa március 15-én, a nemzeti ünnepen megtelt azokkal, akik Magyar Péter, a frissen alakult Talpra Magyarok Közössége vezetőjének beszédére voltak kíváncsiak. A Bajcsy-Zsilinszky úton tartott megemlékezésen több ezren jelentek meg, a tömeg az Andrássy út és Káldy Gyula utca közötti szakaszt szinte teljesen kitöltötte, az Operáig érő emberfolyamot alkotva.

Magyar Péter: Nem ígérek örök életet és ingyen sört

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Magyar Péter beszédében kihangsúlyozta, a márciusi ifjak olyan hazát álmodtak, ahol egy felelős, elszámoltatható kormány irányítja a közügyeket, ahol szabad a sajtó és mindenki egyenlő. Ahol a bíróságok függetlenek, a nemzeti bank az ország érdekében működik, és ahol a legfontosabb négy szó a béke, szabadság, testvériség és az egyenlőség.

Arra szólította fel az összegyűlteket, hogy

mutassuk meg együtt, hogy közösen képesek vagyunk megváltoztatni hazánk jövőjét!

“A márciusi hősök példát mutatnak nekünk összetartásból, a legfontosabb összekötő kapocs a magyar nemzethet való tartozás. Sosem szabad elveszíteni a reményt, sosem szabad elfogadni, hogy valamin nem lehet változtatni.” – tette hozzá.

A magyarok többsége egyetért velem abban, hogy Magyarország nem a Rogánok, Tiborczok, nem az oligarchák és még csak nem is a Döbrögik országa, hanem a Hunyadiak, Arany Jánosok, Márai Sándorok és a Ludas Matyik hazája.

Magyar kifejtette, szerinte a magyarok már nem hisznek a kormányzati és az ellenzéki szereplőknek sem, felismerik, hogy az ideológiai árkok csak a hatalmi elitet szolgálják.

Beszédében megígérte az uniós pénzek felhasználásának szigorúbb ellenőrzését és azt, hogy ha addig nem távozik, hatalomra jutva leváltják Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy a vádhatóság politikai befolyástól mentesen dolgozzon.

Magyar arra is emlékezet, fontos, hogy ez az utolsó 7 éves uniós ciklus, amiben érdemi támogatást kaphat Magyarország, és ha ezeket a forrásokat sem tudja a kormány érdemben, a hazai vállalkozásokat támogatva felhasználni, akkor marad a szegénység – az oligarchák persze tovább gazdagodhatnak.

Emellett Magyar Péter azt is bejelentette, hogy pártot alapít Talpra Magyarok Közössége néven. Ennek részleteiről később ad felvilágosítást.

Létrehozzuk azt az erőt, amihez csatlakozhat minden magyar, aki a hazájáért akar tenni – mondta Magyar.

Ezt követően felsorolta 12 pontokba szedve az új erő ígéreteit, a független közmédiától a korrupció felszámolásán át a tanárok megbecsültségének helyreállításáig. Emellett olyan gazdasági és életkörülményeket ígért, hogy a fiataloknak ne kelljen elköltözni. Bérlakás építési programot is hirdetett, ahogy a nyugdíjasok és a társadalom perifériáján élők megsegítése mellett is felszólalt.

A magyar szuverenitás megvédése mellett konstruktív kapcsolatot javasol a NATO-val és az EU-val.

Nem ígérek örök életet és ingyen sört

– mondta Magyar, aki ezzel szemben olyan hazát ígér, ami itthon és külföldön is büszkének lehet lenni.

Engem nem küldtek, hanem jöttem

– mondta Magyar, aki arra kérte a jelenlévőket, hogy higgyenek egymásban.

Forrás: startlap.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Pusztai: Miért? Mert nem ad ingyen sört? :DDD
Nagyon jól beszélt. Jó sokan voltak. Szerintem többen mint orbánnál.
Azt mondja a Hír tévé hogy a baloldal csak gyűlölködni tud az ünnepen is, mondják ők amikor a gazdijuk Brüsszelt akarja elfoglalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@FLETÓ: @Őrnagy: ti mindent megtagadtok 0rbán érdekében , még a volt-nincs józan eszeteket is, ti szegény szerencsétlenek...
Yoda69
Attól tartok ez a kezdemenyezes mar 4/5ot fog hozni Orbánnak a jelen választási törvények szerint. Ha megnézzük a számokat hol mennyien vettek részt tisztán látszik hogy magyar az ellenzéktol szívta el a résztvevőket nem pedig a fideSStol. Karácsony megemlékezésen csak pár ezren voltak, kutyák pár száz. Mivel magyar kijelentette hogy a DKval nem lép koalícióra így egyértelművé tette hogy ez az út járhatatlan Orbán levaltasara.
verőce21
A DK, Momentum, Maszop szimpatizánsoknak rettentően zavaró lehet, hogy belépett egy újabb versenytárs...!
percsi
Volt annyi parkoló busz, mint a Nemzeti Múzeumnál?
:))
Lepényleső
Aki még ígérni sem tud... - láthattuk előzőleg hová jut?
FLETÓ
@Őrnagy: Szerencsétlen @csak úgy...: nyögdécsel! Szenved, lassan itt leheli ki a lelkét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.