Logikai bukfencet találtak a nyomozók Magyar Péter kijelentésében. Így inkább ők is tájékoztatnak.

Az ügyészség közleménye szerint újból beidézte Magyar Pétert, mert nem tudta, hogy a Völner-Schadl ügyről lesz szó, ezért a következő alkalomra várják a bizonyítékait.

Az ügyészség visszautasítja Magyar Péter állítását

A Fővárosi Nyomozó Ügyészségen járt Magyar Péter/Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Magyar Péter szerint Rogán Antal emberei „manipulálták az ügyészségi iratokat”. Erre az ügyészség úgy reagált: „képtelen állításnak tartják”, hogy az ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg. Szerintük az eljárásban minden olyan személy vádlottként szerepel, akivel szemben vádemelésre alkalmas módon bizonyítani lehetett bűncselekmény elkövetését.

Magyar Péter meghallgatását követően az ügyészég épülete előtt kijelentette: a kormány fél évvel a gyanúsítás előtt figyelmeztette Völner Pál államtitkárt.

Erre az ügyészség úgy válaszolt: „dr. Magyar Péter – a vallomásában általa is hipotetikusnak nevezett – állítását ugyancsak visszautasítja, amely szerint bármelyik ügyész figyelmeztetett volna bárkit az eljárásról. A nyomozás elrendelését megelőző előkészítő eljárást nem az ügyészség, hanem más hatóság végezte. Olyan állami szervet vagy személyt pedig, aki maga vagy a felügyelete alá tartozó szervezeten keresztül az előkészítő eljárás lefolytatásában részt vett, értelmetlen lett volna figyelmeztetni az eljárás tényéről, ez az állítás logikailag sem állja meg a helyét.”

Forrás: ugyeszseg.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A bizonyítokat még nem látták, de előre mosakodnak.
Nem kéne megvárni?
Ez mindent elmond, nem mintha lennének kétségek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A bizonyítokat még nem látták, de előre mosakodnak.
Nem kéne megvárni?
Ez mindent elmond, nem mintha lennének kétségek.
Billibácsi
Ügyész urak! Lesz itt még más bukfenc is!
Pegero
Ez az egész Magyar Péter ügy kezd kínos lenni! Már így is sokat veszített a fickó a hitelességéből, de várjuk meg a végét, hátha lesz csattanó!
Cherry
Alja mocsár az egész fidesz és ügyészség,, ki hisz nektek rohadék maffiózók
Cherry
@Maccska: OV a kamu szemét aki nem is magyar ... megvett román cigány
Őrnagy
Reggel behűtöttem a pezsgőt, hogy délután lemond a kormány, és hatalmas csalódás ért, mert Magyar Petya otthon felejtette a bizonyítékait (vagy még dolgoznia kell rajta), és már 23 óra is elmúlt, és még mindig nem mondott le a kormány! Nagyon csalódott vagyok!
Dr. Proktor
Akkor igazak azok az állítások...
Különben is: Soros meg Gyurcsány! Ja és Prüsszel meg a lipsik!
Horizont
Miért is lenne képtelenség amit állít, hogy belenyúltak az iratokba???
Itt ma Magyarországon és az elmúlt 14 évben mi is a hihetetlen és képtelen?
Ma már semmi az égvilágon !!! Az lenne meglepő ha nem így lett volna.
szegfue
Ha valóban csak kamu, hogy vannak bizonyitékai, akkor teljesen hitelét veszti Magyar P., tehát "megy a lecsóba". De azt is gondolom: egy ilyen ember nem fecseg össze-vissza, tudja mit beszél. Aztán eszembe jut Simicska is... Kiváncsi vagyok a történet végére.
Dr. Proktor
@szegfue: Gondolom látta vagy hallotta Bárándy és értelmezte, másként nem lenne az ügyvédje...
Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: @Pegero: Most komolyan, áruljatok már el valamit.
Ha Magyar tényleg tud valami terhelőt a hatalomra, márpedig ez igen esélyes, miért baj ha borítja a bilit?
Nektek mi a bajotok azzal, ha a korrupt hatalom megdől?
Még nincs vége az ügynek, miért ne lehetne bizonyítéka?
Ha van, és ettől tényleg borul a rendszer, az mindenki érdeke.
Vagy ti is tudjátok, hogy ez egy bűnös, korrupt rendszer, de mégis véditek? Mert már az első pillanatban nekiestetek.
Miért?
Nekem úgy tűnik, ti tényleg nem gondolkodtok, ez csak egy ostoba hit, és egész egyszerűen féltek a valóságtól.
Őrnagy
@Aki Én: Ki mondta, hogy baj volna?

Tegnap reggel behűtöttem a pezsgőt, hogy délután 16 órakor pezsgőt bontok a kormány bukásának a bejelentésére, és Arrogáns Tóninak az országból való elmenekülésére, és kiderült, hogy az üres bilit Petya otthon hagyta, mert amit a Tóni belepisilt, az már elpárolgott, új pisit kell a Petyának szereznie valahonnan, hogy legyen mit kiborítani!
Szánalmas az ürge. Egyesek még reménykednek, hogy lesz itt még "botrány", de az értelmesebbje már csak röhög az egészen, meg Petyán!
Őrnagy
@Aki Én: Amúgy ha Petya évek óta bűncselekmények bizonyítékait gyűjti és rejtegeti, az hivatali személyként kimerítette a bűnpártolás, bűneltitkolás bűncselekményének a fogalmát!
Dr. Proktor
@Aki Én: Félnek hogy elapad a trollpénz! :-)
szegfue
@Dr. Proktor: 9:30 Igen olvastam és igyekeztem értelmezni is. Viszont itt is megvan az a lehetőség, hogy visszavonjon mindent, vagy éppen kitálaljon. Továbbra is csak drukkolni tudok, hogy valóban legyenek bizonyitékai... Ideje lenne, ha borulna a bili.
Pusztai
Nem erről volt szó – Bárándy Péter a Magyar-ügyről
24.hu/belfold/2024/03/21/magyar-peter-ugyeszseg-barandy-peter-bizonytek/
Nem erről volt szó

– jelentette ki. Szerinte Magyar a sok feltételezés mellett három tényt is előadott. Megnevezte azt a kormányban dolgozó vagy ahhoz közeli személyt, aki a Völner–Schadl-ügy bűnügyi irataiból eltüntette az őt kompromittáló adatokat (Rogán Antalról van szó Magyar sajtótájékoztatója alapján).
Az ügyészségről nem állított ilyet. Volt arról szó, hogy egy kormánytag (megint csak Rogán) közvetlen emberének minősíthető Schadl György, a bírósági végrehajtók bukott elnöke, illetve arról, hogy valaki (akit még nem nevezett meg) figyelmeztette Völner Pál volt miniszterhelyettest, hogy eljárás készül ellene, legyen óvatos.

Bárándy még nem látta Magyar jövő keddre ígért bizonyítékait, azt mondta, azok valószínűleg hangfelvételek és értékesek lehetnek.
Jelezte, nem gondolja, hogy Magyar Péternek feljelentési kötelezettsége volt, de erről szerdán nem is volt szó, ilyen fenyegetést se hallott az ügyészségen.
Dr. Proktor
@Őrnagy: A formállogika alapján, már ha ezt komolyan és átgondoltan mondod, akkor az ominózus kormánytagok O1-el együtt kimerítik a bűnpártolás intézményét?
Hát ki tudná jobban a tényállást mint aki elköveti és aki kiadja rá az utasítást? Ezt jelenti ha megszüntetik a fékek és ellensúlyok intézményeit...
Tudsz komolyan válaszolni vagy majd csak az elmebájra telik az erőfeszítésedből?
Dr. Proktor
@szegfue: Én is szurkolok, főként hogy minden oldal, kormánypárti és ellenzéki - össztűz alá vette...
Őrnagy
@Dr. Proktor: Húgyagyú Gyagyások agymenéseivel és beokádásaival nem foglalkozok, mert semmi értelme!
SÍva
Az ügyészség abban talál logikai bukfencet amiben akar! Például abban nem találnak, hogy a végrehajtók az eredeti tartozás összegének két-háromszorosát hajtják be az adóson! Értem én, hogy aki vásárolt, hitelt vett fel az fizesse ki amivel tartozik de például ötvenezer forintból ne csináljanak már háromszázezret! Szégyen milyen világban élünk!
Dr. Proktor
@Őrnagy: Milyen mélyen szántó gondolataid vannak, gondolom pontosan követik a nyelved magassági pozícióját...
Horizont
@szegfue: Simicskát menetközben jól kicsinálták és meg is ijedt kellőképpen.
Majd kiderül Magyar tökös legény-e? Ha nem, ő is megy a süllyesztőbe, nekünk meg itt marad nagy fényességű puhoskánk Rogán pajtival meg a többi barommal a nyakunkon.
Őrnagy
@Dr. Proktor: Látom nem elégedtél meg egy egyszerű véleménnyel, hogy egy Húgyagyú Gyagyás vagy, igyekszel bizonyítani is, bár nem tudom kinek igyekszel bizonyítani meg meg kell hogy nyugtassalak, mindenki tudja!
szegfue
@Horizont: Én is attól tartok, hogy hasonló történik vele is, mint Simicskával:(( Gondolom máris ezerrel "dolgoznak", hogy találjanak akár sok "apróságot", amivel zsarolható lesz. Magyarnak rendkivül nehéz dolga van/lesz, hogy az egész, "összezáró" kormány, vagy bárki ellen valami hathatósat bizonyitson, hiszen ő egyedül van egy egész apparátussal szemben.
izéke
@szegfue: majd megzsarolják azzal,hogy vízzel főz,vagy szokott fingani :))) esetleg a zuhanytálcába pisil ;)))
szegfue
@izéke: Háááát kb. ilyenekre gondoltam:))) Azt gondolom "nagy" dolgokkal nem tudnak előhozakodni, de ezekkel a kis hülyeségekkel lejáratják és ezzel elveszitheti az emberek szimpátiáját, nem áll mellé a "nyilvánosság".
Horizont
@szegfue: Vagy pont ellenkezőleg, ha hitelesen őszinte akkor dühükben még többen állnak mellé. Ugyanis nincs más kiutunk.
Horizont
@Őrnagy: 17:06
Ezt csak te tudod nem MINDENKI !!!
Jó lenne ha csak a saját nevedben beszélnél húgyagyú gyagyás.
Ezt viszont majdnem mindenki tudja rólad.
@Dr. Proktor: egy teljesen normális veled ellentétben.
Na jöhet a leugatásod. hahahahahaha
Pusztai
Fogadásom van: MP jövő héten bizonyít, csalt az ügyészség, a felvételek tényeket fognak felmutatni, amit Polték tagadnak, csak az a baj, ezután semmi sem fog történni, minden maard, még polt is.
Horizont
@Pusztai: Igen ez így lesz szerintem is.
Na akkor kéne a népharag, népfelkelés, Magyar és az ellenzék vezetésével.
És elsöpörni őket a jó büdös picsába.
Levendula
Azt mondta nekem valaki, hogy ne nagyon lájkoljam a Magyar Pétert a facebookon, mert ...
Na, vajon mi történhet velem?
Nekem már kevesebb van előre, mint hátra...
Horizont
@Levendula: Ez most komoly? Édes istenem. Na dafke lájkolom feszt :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok