Egyszer sem jelent meg a testület ülésein, de Vagányi Eszter távollétében is havi nettó 88 711 forintot kap a bizottság külső tagjaként.

Úgy vesz fel fizetést 2023 júniusa óta az önkormányzattól a XVIII. kerületi LMP elnökének lánya, hogy közben Dániában él – írja a Mandiner a hozzá eljutott dokumentumokra hivatkozva. Közösségi oldalának tanúsága szerint Vagányi Eszter Koppenhágában tanul, de mindez nem akadályozza meg abban, hogy külső tagja legyen az egészségügyi és szociális bizottságnak, noha a jegyzőkönyvek szerint úgymond „igazoltan” volt távol az ülésektől.

Ezek tényleg jobbak? Dániában él, de több százezer forint közpénzt vesz fel a XVIII. kerületi LMP-elnök lánya külső bizottsági tagként

Vagányi Eszter távollétében is havi nettó 88 711 forintot kap a bizottság külső tagjaként     Fotó: Facebook/Vagányi Eszter

A bizottság külső tagjaként a minimálbér 50 százalékának megfelelő tiszteletdíj jár neki. A minimálbér december 1. óta bruttó 266 800 forint, ami azt jelenti – fűzhetjük hozzá –, hogy Vagányi Eszter távollétében is havi nettó 88 711 forintot kap a bizottság külső tagjaként.

A kormánypárti lap úgy tudja, hogy édesapja, Vagányi Ferenc – aki egyben a pénzügyi ellenőrzési bizottság külsős tagja – most éppen azért lobbizik, hogy pártja a kerület jelenlegi polgármesterét, a Demokratikus Koalíció (DK) színeiben induló Szaniszló Sándort támogassa, holott pártjának országos elnöksége Banga Zoltán mellett döntött.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
- Mi fideszesek emelt fővel sunnyogunk!
- Becsületesen lopunk!
- Őszintén hazudunk!
- Bátran menekülünk!
- Korrektül aljaskodunk.
- Nyíltan szúrunk bárkit hátba, akire a főfidióta rámutat, vagy azt gondoljuk, hogy rámutatott.
- Bármikor 360 fokban változik a szilárd erkölcsi és morális alapokon álló meggyőződésünk.
Igazán lemondhatna már a Gyurcsány a 14 éves nemkormányzásról'. A fideszbe be se vesznek olyat, aki tudja, mi az a szégyenérzet. A NASA már bejelentkezett az arcbőrükért. Ha mesterségesen elő tudnák állítani, akkor a csillagközi utazásokhoz is megfelelő technológiához jutnának az űreszközök könnyű és mindennek is ellenálló borításával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Az MSZP akkori elnöke a Kanári szigeteken kapta a millás lóvét! A többit nem említem!
magyarigeza
@Pusztai: Hűha, te faszvirág. Kemény hazaáruló katyvaszt hordtál itt össze:

Szóval, a múltban ti balos kommunisták -számszerűsítve kimutathatóan- leraboltátok Magyarországot, külföldi kapitalistáknak privatizáltátok a földjeinket. A saját magántőkétek gyarapításának javára!

Aztán demokratikus választásokon, nagy többséggel leváltottunk benneteket, elhajtott benneteket a nép, mert már elég volt belőletek, Gyurcsány kommunistáiból. Próbáljuk hazánkat jobbá tenni, helyre hozni amit ti szétvertetek.

Most erre ti a "zorbán lopja a pénzt" nevű konteót kitalálva, te, meg a hozzád hasonló balos idióták, és huncut Ferik, Brüsszelben kivégzik Magyarország gazdaságát és annak népét.

Arra sem kapjuk meg a pénzeket amit Brüsszel nagyon jól átlát-megvizsgál-kontrollál.

Gratulálok. Ilyenek vagytok ki. Minden balos lépéseitekkel csak tönkre teszitek az országot. Többet ér ha nem rajtunk élősködtök. Majd mi elzavarjuk Viktort ha kell, de akkor sem titeket, vörös rabló kommunistákat rakjuk a helyére.
Tisztelet a nemzeti Jobboldalnak. Hajrá Magyarország!
Pusztai
@magyarigeza: mondtam már, a büdös kurva anyáddal személyeskedj ?
ha nem, akkor most mondom!
A KURVA ANYÁD BAZD SZÁJBA ÉS SZOPDE LE APÂD RETKES FASZÁT!

AZ, HOGY HÜLYE VAGY, TUDJUK!
MINEK REKLÁMOZOD??
magyarigeza
@Pusztai: A BÜDÖS KURVA ANYÁD NEKED. TE PRIMITÍV GYÖKÉR. SZARJAD A SAJÁT ORSZÁGOD NE A MIÉNK. ÉLJEN A FIDESZ ÉS A 2/3. MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ. KOMMUNISTÁK TAKARODJATOK!
Pusztai
amikor a szar feljön a feszínre és tavirózsának hiszi magát!
o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.