Húsvét alkalmából politikusaink sem hagyták ki a ziccert, hogy megragadják az emberek figyelmét és szimpátiáját. Idén sem maradtak el az ünnepi posztok, de lássuk, ki szerepelt a legjobban.

Orbánra és Gyurcsányra is megsemmisítő csapást mért csupasz lábával Magyar Péter

Orbán Viktor a Karmelita kolostor udvarában készült videójával 18,1 ezer kedvelést és 3 ezer kommentet gyűjtött be. Megtudhattuk tőle, hogy kölnivel locsol, tormát eszik, és a sós kalácsot preferálja.

@viktor_a_tiktokon Szabad-e locsolni? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #húsvét #locsolás Very cute melody by marimba tone(39813) – Mitsu Sound

Gulyás Gergely, Varga Mihály, Lázár János, Szijjártó Péter és Gyurcsány Ferenc is megosztották ünnepi pillanataikat, de elenyésző interakciót kaptak. Gyurcsány Ferenc nem csak a húsvétra, hanem más vallási ünnepekre is kitért, ezzel 2,6 ezer kedvelést és körülbelül 240 kommentet zsebelt be.

Összességében azonban Magyar Péter mezítlábas kirándulós képe vitte a pálmát, ami 38 ezer lájkot és 2,9 ezer kommentet kapott.

Ha a követőszámokhoz viszonyítjuk a lájkokat, Magyar Péter kiemelkedik, követőinek közel 17%-a kedvelte a posztját, míg Orbán Viktor esetében ez az arány valamivel 1% felett van.

Forrás: mfor.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
A jelenleginél megsemmisítőbb csapást csak a csupasz seggével tudott volna rájuk mérni.
KisTehen
és 20% szavazna a nem létező magyar péter pártra ... akik emiatt kénytelenek lesznek otthon maradni ... ez mekkora csapás lesz orbánra :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.