Az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője, Jacob Reynolds szerint az uniós elit Magyarország ellen keresztes hadjáratot folytat.

A nők elleni erőszakot éljenző feministák leleplezik a baloldal képmutatását

– írja friss cikkében a The European Conservative szerzője.

"Higgyünk minden bántalmazott nőnek, kivéve, ha a Fidesz tagja" – Baloldali képmutatáson akadt ki az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője

Fotó: MTI

Zavarba ejtő munka lehet „liberális” európai újságírónak lenni. Az egyik pillanatban a #BilieveAllWomen-t tweeteled, és aggódsz a prominens női politikusokat célzó szexista retorikáért, a másikban pedig lélegzeted visszafojtva számolsz be egy családon belüli zaklatással megvádolt férfi szavairól. Nem olyan zavaró azonban ez akkor, ha fontosabb célja van, például kiállni a bántalmazott nők mellett, vagy hinni nekik

- írja Jacob Reynolds. Az MCC Brüsszel szakpolitikai vezetője hozzáteszi,

ma a liberális oldalon a magyar kormány démonizálása elsőbbséget élvez a női politikusok melletti nyilvános kiállással szemben 

- írja keddi cikkében Jacob Reynolds, az MCC Brussels politikai vezetője.

A szerző hozzáteszi, Magyar Pétert volt felesége, Varga Judit zsarolással és fizikai bántalmazással is megvádolta, ami Varga elmondása szerint felerősödött, miután beadta a válást. Ám a feminista aggodalmak a családon belüli bántalmazás vagy a női politikusok zsarolása kapcsán egyből elhallgatnak a szerző szerint, ha a célpont (áldozat) egy volt minisztere a jelenlegi kormánynak.

Az olyan gusztustalan karakter (mint Magyar Péter) médiafelerősítése jól szimbolizálja az uniós elitek Magyarország elleni keresztes hadjáratát és az Orbán-kormánnyal szembeni meggyőző ellenzék teljes hiányát

– fogalmaz Reynolds.

Mint írja:

úgy tűnik, Magyar Péter elbűvölte az európai véleményvezéreket „politikai erőként való gyors felemelkedésével”, és „értelmiségi, jól képzett” egyéniségként való megjelenésével, aki kész szembe szállni Orbán Viktorral.

A szerző szerint, ha a brüsszeli elit valóban szembe akar szállni Orbánnal, akkor 

jobban teszi, ha felhagy egy már megvádolt bántalmazó melletti támogatással.

Ahogy korábban a Propeller is megírta, Varga Judit több posztjában is arról írt az utóbbi hetekben, hogy volt férje zsarolta őt. Varga Judit Hajdú Péter műsorában arról is mesélt, hogy volt férje folyamatosan bántalmazta verbálisan, de az is előfordult, hogy bezárta őt egy szobába. Volt olyan durva eset is, hogy Varga Judit inkább befeküdt éjjel a náluk megszálló szülei közé, mint kiskorában, úgy rettegett Magyar Pétertől, aki egy késsel a kezében mászkált a lakásban. 

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Csak egyet kérdezek: Varga beismerte, hogy többször megütötte a férjét? IGEN.

Magyar elismerte hogy megütötte, vagy Varga elmondta megütötte a férje?? NEM

Kérdés: fideszesek voltak az alanyok? IGEN.

Több kérdés nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@nemkati: Nem hiszem. Ennél sunyibb és aljasabb egy nő. Szavakkal is ki lehet készíteni egy férjet, de a legfőbb fegyverük a gyerekkel zsarolás..na meg a "p!navaluta".
Persze lehet, hogy VJ így kezdte - ő bevallotta a pofont -, de azt nem tudni, hogyan reagált MP - mert ő viszont tagadta a bántalmazást!
Pusztai
@Sakk Matt: Nem mondta visszaütött, tehát ...??
Nem ütött MP vissza.
rücsü41
@nemkati: Ez is azt mutitja, hogy Magyar egy jó ember , hallgat a gyermekeire, akik éppen nála voltak és bevitte őket a szavazó fülkébe, ahol verbálisan nem tudta őket meggyőzni, megfélemlíteni, hogy "Anyátok pártjára nem szavazok, mert az egy maffia!"Normálisan viselkedett még az elfüggönyözött szavazó fülkében is.
Sakk Matt
@Pusztai: Orbán mondta, hogy hazudott? Tehát?!
Aki Én
@Maccska: 09:29 Az biztos. A mértéke nem mindegy.
Az a baj, hogy ti a fidesz korrupcióját elnézitek. Sőt! Pedig az páratlan.
Aki Én
@Maccska: ,,...van olyan szolgáltatás, amelyet a Balásyhoz köthető cégcsoport a piaci ár hatvanszorosáért kínál, más szolgáltatásokat csak annak öt-tízszereséért. Egy forrásuk szerint viszont a cégek legtöbbször az óraszámokkal trükköznek, egyszerűen mindenért a reális munkaidő többszörösét számolják el. A lap megszerzett egy Excel-táblázatot is, amely szerint:..."

telex.hu/gazdasag/2024/04/03/balasy-gyula-hutlen-kezeles-szerzodes-new-land-media-lounge-design

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.