Svájc festői hegycsúcsai között kezdett új életet a bicskei pedofilügy másodrendű elítéltje, K. Béla, akit az elsőrendű V. Jánoshoz hasonlóan szexuális visszaélések miatt ítéltek el. Ám ez csak a jéghegy csúcsa – munkája során megint gyerekekkel dolgozik.

Gyerekekkel szexelt, mégis fiatalkorúakkal dolgozik a bicskei pedofilügy másodrendű elítéltje

Fotó: gotschnareisen.ch

A 2019-es jogerős ítélet alapján a pedofilügy másodrendű vádlottja, K. Béla 2015–2016-ban a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban dolgozott, ahol a vádirat szerint négy nevelt fiúval végzett szexuális cselekményeket. Ezek közé tartozott, hogy orálisan kielégítette őket, nemi szervét a fenekükhöz nyomta, és rávette a gyerekeket, hogy szájjal kielégítsék őt. Ezekért többször fizetett is a gyerekeknek.

Most a festői szépségű Kelet-Svájcban, az osztrák határhoz közeli faluban, Klosterben kezdett új életet.

A férfi neve és fotója szerepel egy helyi magánbusztársaság, a Gotschna Reisen honlapján az alkalmazottak között mint „Fahrer”, azaz buszsofőr.

K. Béla új munkahelyének flottájába öt nagy busz és két kicsi tartozik, és a honlapjuk tanúsága szerint ők a személyszállítói többek között a helyi hokicsapatnak és a helyi ifjúsági kórusnak. Sőt, szállítottak már 1-3. osztályosokat is osztálykirándulásra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Az ilyen féreg legfeljebb darukezelő vagy világítótorony őr lehessen!
Yoda69
Remélem a busztarsasag tulajdonosa tudja, hogy milyen elvetemült állat ferkozott a soraikban. Ha nem akkor nem ártana felvilágosítás erről mielőtt késő lesz.

O1G elvtarsno! Hogy is a gyermekvedelem? Ilyen aberrált álltak szabadon jarkalhatnak? Mintha szigoritasrol bofogott volna korábban?
balos
@Yoda69: Amit ezek szigorítanak azt már régen elterjesztették az országban!A felsorolás olyan hosszú lenne,hogy a10 lexikon is megtelne vele!Rosszabbak,mint a tetű elődeik a hűbér urak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.