Nem tudnak egyelőre sem fizetni, sem készpénzt felvenni bankkártyáikkal az egyik legnagyobb magyar bank ügyfelei.

Igencsak meglepő és kellemetlen érzés kerítette hatalmába azokat a CIB Bank-os ügyfeleket, akik a kártyájuk segítségével akartak a pénzükhöz jutni. Ugyanis a pénzintézet elismerte, hogy a bankkártyákkal vannak problémák – azaz a bankkártyával a hiba elhárításáig nem lehetséges pénzfelvétel, sőt, a fizetés sem.

A CIB-nél bankol? Se fizetni, sem pénzt felvenni nem tud a bankkártyájával

A CIB ügyfelei egyelőre hiába akarnak fizetni a kártyájukkal    Fotó: CIB Magyarország

Technikai okból jelenleg fennakadások tapasztalhatók – áll a CIB honlapján látható tájékoztatóban. Mint írták, a bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel, eCommerce), valamint a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek, POS és SOFTPOS terminálok szolgáltatásai esetében. Ráadásul a bank telefonos ügyfélszolgálatuk korlátozott funkcionalitással érhető el, de a probléma elhárítása folyamatban van.

A bank applikációján annyira megugrott a rendszer terheltsége, ezért vannak az alkalmazás használatával fennakadások. Egyelőre senki sem tudja, mikor áll helyre a teljes rend a CIB-nél.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Aki még nem tudná:A BANKOK NEM JÓTÉKONYSÁGI INTÉZMÉNYEK EGYETLEN ORSZÁGBAN SEM!Szóval,ha szorul a kapca,akkor a papíron kötőtt szerződés annyit ér amennyi a súlya!A bíróságon,mire igazad lesz oda az életed!
KisTehen
érdekes ... ma reggel többször is fizettünk vele

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.