A legfontosabb ilyen csatorna a Megafon, aminek az elmúlt 30 napos számlája (március 10. és április 8. között) a Meta Ad Library adatai szerint 143 645 512 forint volt. Ez összesen 206 szponzorált posztra ment el. Ennek a nagyon nagy részét Magyar Pétert gyalázó videók teszik ki, kisebb részben pedig a közelgő önkormányzati és EP-választások kapcsán a hazai ellenzék és „Brüsszel” támadása. Ezt a feladatot nagyrészt a második legnagyobb hirdető, a CÖF (havi számla: 63 millió forint) vette át. Hogy tudjuk valahova tenni ezt a 143 millió forintos hirdetési összeget: ez bő tízmillióval több, mint amit a Megafon 2021-ben, az ellenzéki előválasztás idején, öt hét alatt költött. Ennél intenzívebb és drágább kampányt csak a 2022-es választás előtti időszakban láthattunk, akkor az utolsó négy hétben 266 millió, az az előtti négyben pedig 163 millió volt a megafonos számla.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
És a fidesz közmédia meg ezerrel pocskondiázza guruló dolláros ellenzéket dollár médiát, napi 1-2 órában ami szintén 100 milliók, mindeközben amivel támad és amről hazudozik az két éve 1x volt.
Ja és taglalják mai napig dobozban 500 milla apró nem fér be az otp ezért tett feljelentést.
Kiszelly, Mráz, Deák, .. a fidesz acélütege napi szinten fossa a gazemberségeket, csak azt kérdem, ha abban valami törvénytelen volt, hol az ítélet 2 év alatt?
Ja és Soros Gyurcsány...

És a tetves kretén ellenzéki polelit képtelen egy ütős mondattal visszagyűrni a xart,
És a szsvazók a szavazókat szidják, hogy hüyén szavaznak.
Ha hülyék vezetik, hülyék lesznek!
Pusztai
Pluszként: mindehhez adalék:

media1.hu/2024/04/11/euronews-felvasarlas-orban-viktor-ner/

Bebizonyosodott, hogy Orbánék körei finanszírozták az Euronews felvásárlását

Bár Orbán Viktor mostanáig tagadta, a Direkt36 az Expressoval és a Le Monde című francia lappal közösen kiderítette, hogy magyar kormányközeli körök vették meg a havi 145 millió nézőt megszólító Euronews európai hírcsatornát.

A Direkt36 birtokába került iratok bizonyítják, hogy 45 millió eurót (jelenlegi árfolyamon 17,5 milliárd forintot) egy magyar állami tőkealap biztosította. Ez a korábban a Pénzügyminisztérium alá tartozó, majd később az Óbudai Egyetem alá kiszervezett Széchenyi Alapok (SZTA) nevű cég volt.

A szálak a kormány propagandakommunikációján gazdagodó New Land Mediáig vezetnek
A szövevényes tulajdonosi hálókat felfejtve kiderült például az is, hogy az Euronews hírcsatornát végső soron felvásárló European Future Media Investment Fund nevű befektetési alap egyik befektetője hosszú lejáratú kölcsönt kapott a New Land Media nevű magyar cégtől. Utóbbi társaság annak a Balásy Gyulának az érdekeltsége, akinek cégei az elmúlt tíz évben több százmilliárd forint értékben kaptak megbízásokat a kormányzati kommunikációs kampányokban.
...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.