Hogyan tette fegyverévé a szűkülő időt Magyar Péter? Miért csináltak mártírt Tarr Zoltánból? Kell-e megmondóember a Tisza Pártba? Miért csalóka azt hinni most, hogy a magyar embert érdekli a politikai korrupció? Erről beszélgettünk választási podcastunkban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
A magyar emberek tudják, hogy ez az Amerikából megvett vinnyogó, tüncikéző banda a pénzükre, életükre, hazájukra és a magyarságukra tör. Ezek szemrebbenés nélkül legyilkolnának bennünket, ahogy vágóhídra hajtjtanának mint az ukránokat, a saját bankár érdekeikért. Ha engedünk, a palesztinok sorsára jutunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Őrnagy: Mélységesen egyetértek! A Hazánk gyalázása tényleg olyan pont, ahol nincs alku, párbeszéd, vagy pardon. Azoknak a kurva anyjukat és ennyi. Ha nem tetszik nekik, hogy magyarok vagyunk és így is gondolkodunk, akkor sem tudok mást mondani!
Yoda69
@Géza: Latom sikari az éjjel megkaptad a sorvezetőt a pedofideSStol.
Géza
@Yoda69: Liberális-kommunista tahó.
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Kezeltesd magad!
Horizont
@Őrnagy: @Géza: 20:19 20:34
Titeket kéne elküldeni a kurva anyátokba és a ti kurva anyátokat.
orbánotok kurva országgá tette hazánkat hiába rinyáltok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.