Kis Péter, a KDNP dunaújvárosi helyi szervezetének vezetője, levélben fejezte ki nemtetszését amiatt, hogy a Fidesz a helyi szocialista párt egykori elnökét, Magyar Andrást jelölné a polgármesteri posztra.

Áll a bál! Fellázadt a dunaújvárosi KDNP, szembemegy a Fidesszel

Fotó: Internet

El nem tudom képzelni azt a városvezetést, amiben egy baloldali beállítottságú, baloldali szavazókat megszólító polgármester a Fidesz országos választmányától kapott instrukciók alapján vezeti Dunaújvárost

- írta Kiss egy kiszivárgott levélben.

Nyikos László, a KDNP Fejér megyei elnöke péntek esti közleményében arról biztosította a közvéleményt, hogy a Fidesz és a KDNP között nincs nézeteltérés, és a két párt közösen állít jelölteket Dunaújvárosban. Azt is hozzátette, hogy a dunaújvárosi KDNP elnökének, aki az MSZP-ből átigazolt jelölt miatt aggódik, nincs oka rá:

Sajnálatosnak tartjuk, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja volna. Ezúton is rögzítjük, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt dunaújvárosi polgármesterjelöltje Magyar András. A KDNP álláspontja szerint ugyanis Magyar András a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára. Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező évekre.

Forrás: 444

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Magyarországon egyre nő az egy négyzetméterre jutó pálfordulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.