„Néhány lelketlen és felelőtlen TikTok-vállalkozó pénzszórást rendezett Budapest központjában. 2 millió forintot szórtak szét ezerforintosokban.” Mondta Donáth Anna, aki ezen keresztül szállt bele a kormányba.

Donáth Anna pénzszóró influenszerektől eljutott a kormányig

Fotó: Donáth Anna / Internet

Egy telefontokokat készítő cég, amely influenszerekkel működik együtt, elbocsátotta egyik ismert arcát, Szépréthy Rolandot. Emiatt Szépréthy megszerezte a cég TikTok fiókját, és 100 millió forintot vagy részesedést követelt tőlük. Bejelentette, hogy ha célját eléri, akkor kétmillió forintot oszt szét a követői között. Hogy ez az egész csak egy médiafigyelmet kereső trükk volt-e, az nem tisztázott, de a pénzosztás valóban megtörtént a Dalszínház utcában.

Szépréthy elárulta, hogy megállapodásra jutott a Mobilfoxszal, ami alapján a vállalat 25%-ának tulajdonosa lesz. Ennek örömére úgy határozott, hogy 2000 darab ezer forintost szór szét a követői között. Emellett ajándékutalványokat és Crocs papucsokat is osztogattak a helyszínen. A rendezvényre körülbelül hétezer ember látogatott el, ahol biztonsági őrök gondoskodtak a rend fenntartásáról, és semmilyen rendbontás nem történt.

Ám Donáth Annának ez nem tetszett, és kritizálta az eseményeket. Szerinte „csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia”. 

Nem értette, hol volt a rendőrség, bezzeg „amikor jogellenesen felállított kordont kell védeni békésen tiltakozó diákokkal szemben, akkor a karhatalom nagy létszámban jelenik meg és durva erőszakkal reagál”. De ha gyerekeket kell megvédeni, „elszabadult, felelőtlen, gátlástalan TikTok-influenszereket megfékezni”, akkor nem látni a rend éber őreit.

Itt egy csavarral aztán el is érkeztünk a kormányig:

Távolabbról nézve meg mindent elmond a kormány gazdaságpolitikájáról, hogy fél kiló eper áráért ma sok ezer fiatal megy utcára. Ezt szánja a Fidesz Magyarország jövőjének.

Forrás: telex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.