Karácsony Gergely újabb – hatodik – kihívóját a Szabad Ország Mozgalom (SZOM) nevű párt indítja egy exzsaru, jelenlegi testépítő képében.

Testépítő exrendőr – Itt már bárkiből lehet polgármesterjelölt

Fotó: SZOM

A legújabb ringbe lépő, Kajtor Gábor a SZOM Facebook-oldalán mutatkozott be – hosszasan.

A semmiből felbukkanó exzsaru, aki 18 éven át a Készenléti Rendőrségnél hosszasan ecsetelte azon fővárosi problémákat, melyeket nélküle – valljuk csak be őszintén – nem is vettünk volna észre.

A jelenlegi vezetés a múltban ragadt, és látjuk, hogy számos kihívás áll Budapest előtt. Parkolási nehézségek, közlekedési zűrzavar, BKV akadályok, tisztasági és közbiztonsági gondok, agglomerációs közlekedés fejlesztése – ezek mind olyan területek, ahol sürgős cselekvésre van szükség. Nem csupán a gondokról kell beszélni, hanem megoldásokat kell nyújtani

- emelte ki Kajtor többek között.

A SZOM annyira friss párt, hogy tavaly nyáron alapították, szeptemberben jegyezték be, de jó előre jelezték, hogy indulnak a 2024-es választáson, sőt, azt is közölték, hogy indulójuk Katona Zoltán lesz. Őt végül mégis lecserélték Kajtorra.

Az eddig bejelentett főpolgármester-jelöltek mezőnye tehát így néz ki:

  • Karácsony Gergely újrázó főpolgármester
  • Brenner Koloman (Jobbik)
  • Grundtner András (Mi Hazánk)
  • Szentkirályi Alexandra (Fidesz–KDNP)
  • Vitézy Dávid (LMP–Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület)
  • Ferenczik József (Új Magyar Birodalmi Mozgalom)
  • Kajtor Gábor (Szabad Ország Mozgalom)

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Bocsáttassék meg nekem, de a testépítőt felülmúlja az új magyar birodalmi mozgalom indulója, akivel elfoglalhatom Prüsszelt is. Persze, előbb Pestet, meg Budát, aztán a Lánchidat meghosszabbítjuk Prüsszelig, majd lóra pattanunk, és eldübörgünk, mint a gazdaság. Ha ebben az évszázadban még nem érünk oda, nem adjuk fel, ti se adjátok fel, feleim, ha ezer évig jó volt, ami volt, ezt a kis időt, ami hátra van, kibírjátok.
KisTehen
@Nyírfa: orbánnak a stadionok jöttek be ... neki valszeg a konditermek
Manhattan
Orbán örül, ha aprózzák a népet, mert szerinte így a baloldaltól veszi el a szavazókat. Legutóbb Gattyán is beindult, aztán eltünt a süllyesztőbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.