A Fidesz friss EP-választási agendája szerint a magyar kormánypárt Európa elfoglalására szövetkezne a választókkal, ám az előzményeket nézve sokkal inkább az elrablás, vagy még inkább az ellopás az, amire készülnek. Sőt, a művelet már folyamatban is van – többek közt Lőrinc barát, az Orbán-papa és a Tiborcz-vő nevén ezermilliárdos magánvagyon, meg Hatvanpusztán egy fényűző uradalom nőtt ki belőle. Ha jól értjük, a jelen küldetés lényege elsődlegesen az ebül szerzett javak megvédése és az elapadt pénzáramlás újraindítása, másodlagosan pedig az egész Európa-projekt szétzilálása lenne: ahhoz kérik a felhatalmazást fogyatkozó számú, de azért talán még mindig kétmilliós táboruktól, hogy a két műveletet egyszerre vinnék véghez, lehetőleg úgy, hogy az egyik ne legyen akadálya a másiknak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Mi van? Elfogyott a hazai pénz, most már az európai népeket rabolnák ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Őrnagy: Ez az EU megsemmisülésre érett.
Őrnagy
@Géza: Meg fog semmisülni, mint a Római birodalom és a Frank birodalom, és ahogy más birodalmak is összeomlottak, megsemmisültek. Az EU is csak vergődik már, nincs jövője.
csak úgy....
ezt a párat itt fönt ,milyen cuccal injektálja a fidesz? :)
Béla333
@csak úgy...: 19.12
Kokós Tomi lehet a beszállító...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Seggnyalásból professzor lehetsz, hogy ilyen világos politikai helyzetképed van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.