A 2024-es önkormányzati választásokon tervezi újraindulását a 11 gyermekes szegedi képviselő, Joób Márton, aki ellen 271 millió forintos csalás miatt folyik eljárás.

Nemrég csalással vádolták, most nekimegy Botkának – Szegedi polgármester akar lenni a korábbi MSZP-s képviselő

Fotó: Joób Márton Facebook-oldala

A hír hétvégén látott napvilágot, amikor a – korábban MSZP-s – már függetlenként politizáló Joób Márton, fesztivált rendezett a választókerületében.

Joób Újszeged egyik kertvárosi részét képviseli a szegedi közgyűlésben, bírósági tárgyalása októberben folytatódik. A vád szerint ő és köre egy négy megyére kiterjedő bűnszervezetet hoztak létre, így próbálva piacon tartani a képviselő szórólapterjesztéssel és műsorújság kiadásával foglalkozó cégét, és eközben okozhattak 271 millió forintos vagyoni hátrányt a költségvetésnek – írja a 24.hu.

A politikus 2020 októberében lemondott a városi közgyűlésben betöltött tanácsnoki tisztségéről és a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-ben betöltött felügyelőbizottsági tagságáról, majd a frakciójából is kizárták.

Most azonban Joób új lendületet kapott és polgármesterjelöltként nevez a közelgő választáson. A háromszoros világbajnok kenus csütörtök délelőtt jelentette be döntését a Szegedi Városháza előtt. Joób Márton szándékát támogatja a Szögedi Polgárok Egyesülete is, mely minden 19 választókerületben indít jelöltet. A jelöltlistát pénteken hozzák nyilvánosságra, szombaton pedig megkezdik az aláírásgyűjtést.

Képviselői csapatunk nem politikai oldalak mentén szerveződött, hanem városi ügyek mentén kívánunk dolgozni. Baloldali és jobboldali érzelmű jelöltjeink is vannak

– mondta a képviselő.

Forrás: 24.hu, 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbanisztánba a priusz jó pontnak számít..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg 12 X 3 percet könyebb kibírni, mint 2 X 45 öt és közben még futkározni mint egy bolond.. ;)
jáger laszló
Inkább maradjon a gyerekcsinálásnál!!
Az már rutinból is megy!
csak ennyi
barátilag
J,L.,
DR PRÉDlKÁTOR
Ennek a hapsinak TÍZ gyereke van. Legalábbis pár éve már ennyi volt.
Lehet, hogy azóta gyarapodtak ???
KisTehen
@csak úgy...: nem az olaszok akarnak egy utcán embert verő nőt EP képviselőnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.