Arra gyanakodnak, hogy valakik beavatkoznának a magyar választásokba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Valakik? Ez egyértelmű: putyin hekkerei.Az ellenzéknek annyi esze (vagy akarata) sem volt, hogy a szavazatok felülvizsgálatát kérje.Nyomorult,lepaktált xarok!Most ugyanaz lesz a helyzet.Amikor napvilágra került,hogy putyin hekkerei ki be sétálgatnak a külügy szerverein,arra sem volt reakciójuk!Amit a retek fidesz csinál,azzal gyanúsítgatja Magyar Pétert!
Pusztai
Bajnai rakat pert nyert, előszedték ennek ellenére a datadatot.
xarnak a jogerős itéletekre.
gazemberek!
Horizont
Magyar Péter ezt üzente Lánczi Tamásnak a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökének:
"Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal havi ötmillió forintért kitartott elnöke, Lánczi Tamás vizsgálatot indított velem kapcsolatban, külföldi befolyásolási kísérlet miatt.
Kedves Tomi,
Örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlölet propaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is.
Várom a hívásodat
MP"
Dr. Proktor
Nem gyanakodnak ők senkire, csak próbálják kenni a szart ezerrel...
Majd a választások után lezárják az ügyet, szép csendben, akkor már nem lesz érdekes a nagy publicitás mint most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.