Napra pontosan egy hónappal azután, hogy bejelentette indulását a főpolgármesteri székért, programot hirdet Vitézy Dávid. Kampánynyitó eseményét és beszédét élőben közvetítjük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
A HVG cikke alapján az következtetés vonható le Vitézi programjából, hogy kifejezetten városszervezési és rendezési programja van Dávidnak amibe egy csepp politikai jellegű program sincs, például nem karja kiseperni a a fővárosi önkormányzat régi , vagy valamilyen politikai párthoz tartozó dolgozóit, mert tudja, hogy az önkormányzati ügyek intézése ismereteket és gyakorlatot kíván , és ő ezt az előnyt ami a régi dolgozókban megvan nem akarja a politika oltárán feláldozni.A 101 program szerintem sok, de ez azt jelenti hogy egy átfogó tervvel állt elő a budapestiek számára, és ez elgondolkoztatja majd az embereket, hogy kit is válasszanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.