Egy Kocsis Violetta nevű hölgy bejelentette, a Békés vármegyei Pusztaottlakán él, és péntek reggel három képviselőjelölt-társával együtt beadták a jelentkezésüket a polgármesteri hivatalban.

Mint mondta, ő maga polgármesterjelöltként kíván a költségvetési csalással és bűnszervezet létrehozásával vádolt Simonka György fideszes országgyűlési képviselő kihívója lenni a településen – értesült a Telex.

Kocsis állítólagos jelöltségével kapcsolatban a Telex megkereste a helyi választási irodát, egyelőre nem kaptak választ. Pusztaottlakán csak kilenc ajánlást kell összegyűjteni ahhoz, hogy valaki polgármesterjelölt lehessen.

Van, aki nem ijedt meg a Fidesz mintájára a maffiózó Simonka Györgytől – Ráadásul egy nő száll szembe a rettegett férfival Pusztaottlaka vezetéséért

Fotó: Simonka György Facebook-oldala

Április 12-én derült ki, hogy Pál-Árgyelán Elvira, a Békés vármegyei Pusztaottlaka jelenlegi fideszes polgármestere mégsem indul a polgármesteri címért, így mostanáig úgy tűnt, az egyetlen jelölt a település volt polgármestere, a költségvetési csalással vádolt korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György lehet.

Simonka György és 32 társa ellen eredetileg költségvetési csalás bűntette miatt indult büntetőügy a Fővárosi Törvényszéken. A Központi Nyomozó Főügyészség 2019 augusztusában nyújtotta be a vádiratot, tavaly júniusban pedig arról írt a lap, hogy Simonka alpakák, lámák és tevék között dolgozik egy pusztaottlakai szafariparkban.

„A büntetőügyem folyamatban van, de közben dolgoznom is kell. Nagyon jólesik, amikor azzal jönnek oda a vendégek, hogy milyen szuper élmény volt”

– mesélt akkor a munkájáról az egykori képviselő.

Januárban derült ki, hogy Simonka ügyét teljesen elölről újrakezdik. A per 2022 őszén egyszer már újraindult, mert akkor csere történt a tanácsvezető bíró személyében. Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy esetleg korrupció miatt évekre börtönbe kerül, miközben polgármesternek választották, pár napja azt válaszolta: nem tart tőle, hogy elítélik, és bízik a független bíróság ítéletében.

A témáról itt írtunk korábban.

Forrás: Telex.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Miért fontos és kiemelendő, hogy egy NŐ száll szembe Simonkával?!
Szkanderozni fognak? Vagy verekedni? Esetleg faszt méregetnek???
Mert minden más esetben qrvára lényegtelen az ellenfél neme!!!

A sok barom észre sem veszi, hogy amivel - szerintük - kiemelik a nőket, épp alsó polcra helyezik őket :( Attól lesz egyenrangú egy nő, ha nem kerül szóba a neme!
Horizont
Remélem elindul és győz. Ezt a szemetet nem hagyják az út szélén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.