„Sikítás, sírás hallatszott" – 2,5 méteres cölöp csapódott a a közönség soraiba a Richter cirkusz soproni előadásán – egy néző súlyosan megsérült

A Richter cirkusz soproni előadásán a lengőtrapéz produkció közben szombat délután három óra tájékán súlyosan megsérült egy néző egy baleset következtében. Egy 2,5 méteres fém tartóoszlop csapódott a közönség soraiba.

Gyurcsánynak szegezték a kérdést, hogy hátralép-e – Itt a megdöbbentő válasz!

Gyurcsány Ferenc szerint most nagyjából minden második ellenzéki szavazó a DK környékén van. A politikus ezt a Politikai Ifjúsági Party (Polip) Egyesület közéleti táborában tartott fórumán mondta el szombat délután.

Újabb világcégek támogatják a Fradit – Mindezt a Gazpromnak és Putyinnak köszönhetően

A háborúzó elnök előszeretettel tolja át a külföldi vállalatok oroszországi vagyonát orosz „felügyelet” alá.

Müller Cecíliáék elárulták: ezért nőtt drámai mértékben az ALS-es betegek száma Magyarországon

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a Qubit közérdekű adatigénylésére megosztotta az adatait az ALS-ben szenvedő betegekről. 2020 előtt a mozgatóneuron-megbetegedésként felismert és regisztrált esetek száma 22 fő volt. 2020. január 1. és 2023. szeptember 30. között összességében 78 beteget...

Majdnem orvosi csoda lett belőle – 613 napig küzdött ellene, de az ötvenféle Covid vírus végül legyőzte

Egy amszterdami kórházban meghalt az a 72 éves beteg, aki az orvostudomány által feljegyzett leghosszabb ideig volt folyamatosan Covid-fertőzött.

Van itt lóvé – Már 2 milliót is adnak az elhíresült női napszemüvegért

A TISZA párt alelnöke a befolyt összeget jótékony célra fordítja majd, az árverést a Facebookon tartják. A licit – ami kissé követhetetlen – már kétmilliónál jár cikkünk megjelenésekor.

Van, aki nem ijedt meg a Fidesz mintájára a maffiózó Simonka Györgytől – Ráadásul egy nő száll szembe a rettegett férfival Pusztaottlaka vezetéséért

Egy Kocsis Violetta nevű hölgy bejelentette, a Békés vármegyei Pusztaottlakán él, és péntek reggel három képviselőjelölt-társával együtt beadták a jelentkezésüket a polgármesteri hivatalban.

Tarlós István perrel fenyegeti Vitézy Dávidot, aki magasról tesz a volt főpolgármester véleményére

Az LMP főpolgármester-jelöltje fenntartja korábbi állításait, és áll az esetleges jogi hercehurca elé.

Bayer-show: nincs kegyelem, sose évüljön el a pedofil bűncselekmény

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető volt a vendége a Hír TV-n a publicista műsorának, ahol elárulta, még április vége felé benyújtják a gyermekvédelmi törvény szigorítását.

Előbb nyomta a Kreml propaganda szövegét, majd látva a felháborodást, hirtelen visszakozott a Talpra Magyarok alapítója

Ukrajna lett az a téma Magyar Péternél, amely miatt a NER-t elhagyó, ellenzéki erő vezetőjévé előlépett politikussal szemben felmerült, hogy nagyban az orosz propagandát és az azzal egybevágó Fidesz-narratívát erősíti.

Rettegett Schadl György későbbi utódja, de "ő megnyugtatta"

Schadl György közbenjárt vagy megpróbált közbenjárni, hogy kedves ismerősének, az akkor még megyei jegyzőként dolgozó Lupkovics Beátának jól sikerüljön a vizsgája, amitől nagyon félt. Lupkovics a jegyzősége után csak 2022 májusában lett önálló bírósági végrehajtó Miskolcon, egy évvel később, 2023 tavaszán viszont az...

Rogán Antalnak nyoma sincs az ügyészségi iratok megpiszkálásában, Varga Judit pedig nem követett el hamis vádat

Polt Péter szerint a volt igazságügyi miniszter „vallomása” nem hatóság előtti beszélgetés volt, hacsak Magyar Pétert nem tekintik hatóságnak.

Budapesti hotelből is becsekkolt az ír drogbáró, akinek fejére az Egyesült Államok 5 millió dolláros vérdíjat tűzött ki

„Biztosan vissza fogok még térni ide, ha Budapesten járok. Habozás nélkül ajánlanám ezt a helyet bárkinek” – írta két évvel ezelőtti Google értékelésében egy Christopher Vincent nevű férfi a 2021-ben az Országház közvetlen közelében megnyitott Aurea Ana Palace Hotelről. A férfi elégedett volt a helyszínnel, a...

Hárman már csak fotókról nézegethetik majd Brüsszelt – Mutatjuk, kiket hagyott le EP-listájáról a Fidesz

Külföldi sajtóértesülések szerint egyébként rutinosnak számító, jelenlegi fideszes EP-képviselők maradnak le a Fidesz-KDNP EP-listájáról.

Ez teljesen hihető – Rákay Philip szerint Orbán egy sajtószemléből szerzett tudomást Novák kegyelmi döntéséről

A filmproducer nekiment a volt köztársasági elnöknek, és úgy véli, az volt a minimum, hogy Novák lemond, de ezt már az ügy kirobbanását követően hétfőn meg kellett volna tennie.

Balog Zoltán súlyos erkölcsi vétséget követett el – A református vezetés végül összezárt a püspökéért

Annak a törvénymódosításnak is ő állhat a hátterében, amely alapján az egyházak már olyan önkormányzati vagy állami ingatlanokra is beadhatják az igényüket, amihez korábban semmi közük sem volt.

Rogán Antal a Jolly Joker, a pénzügyi szektor megreformálásán is rajta tartja a kezét grúz barátja segítségével

Hamarosan jön az azonnali fizetési rendszer 2.0, sok új funkcióval, fizetési kérelemmel, érintésmentes fizetéssel. Ehhez az kell, hogy legyen jó technológia, kereshessenek vele a szolgáltatók, spóroljanak az elfogadóhelyek, olcsó és praktikus legyen az ügyfeleknek.

Nagy bajban a Fidesz, teljesen elveszítette a közbeszéd irányítását, mélyül a politikai válság – Gulyás is bizalomvesztett lett a kormánypárt vezetői között Török Gábor szerint

Török Gábor politikai elemző szerint 9 éve nem látott politikai válság van Magyarországon. A Fideszt nagyon komoly veszteségek érték, aminek következtében a párt vezetésében súlyosnak látják a helyzetet. Ebből viszont az ellenzék semmit nem tud profitálni, a figyelem Magyar Péterre összpontosul.

Püspöki posztja mellett ezt a fontos dolgot is megtartotta Balog Zoltán

Jelenleg is érvényes Balog Zoltán református püspök diplomata-útlevele – közölte Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, írta meg a Népszava.

Bicskei pedofilügy: Az eddig háttérben maradt K. Béla nevelő pénzért vette rá a fiúkat orális szexre – "Világbotrány, hogy ezért csak felfüggesztettet kapott"

Az elmúlt hónapokban kétségkívül a kegyelmi botrány uralta a magyar közbeszédet. Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a főszereplőket: Novák Katalint, aki lemondott, miután köztársasági elnökként kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyerekotthon igazgatóhelyettesének, aki segített eltussolni Vásárhelyi János igazgató...

Toronyóra bevásárlóközponttal

Először nyilatkozott a Rákosrendezőre tervezett új városrész, a mini-Dubajnak nevezett beruházás részleteiről a befektető cég tulajdonosa, Mohamed Alabbar, a Khaleej Times beszámolója szerint.

Újabb nukleáris katasztrófa fenyeget? Földrengés volt a Fukusimai atomerőműnél

A fukusimai atomerőművet üzemeltető tokiói elektromos művek (TEPCO) pénteken bejelentette, átmenetileg felfüggesztik a létesítmény hűtővizének óceánba engedését, miután a térségben 5,8-as erősségű földrengést észleltek.

Szerény, mint az ibolya... Lakást és titkárságot sem igényelt még lemondása óta Novák Katalin

A volt köztársasági elnökök egy 2011-es törvény alapján életük végéig többmilliós fizetést kapnak, emellett számos ingyenes ellátást vehetnek igénybe.

Újabb pedofil-botrány! Ezúttal Mátészalkán molesztálta egy tanár a tanítványát

A pedagógus jogviszonyát március 1-én rendkívüli felmentéssel megszüntette a Mátészalkai Tankerületi Központ.

Szuperkedd: Biden és Trump kéz a kézben halad a novemberi nagy összecsapás felé

Nem történtek gigászi meglepetések az Egyesült Államokban tartott szuperkedden, azon a napon, amikor több mint tucatnyi szövetségi államban döntöttek a szavazók arról, kit indítanának a két nagy párt jelöltjeként a novemberi elnökválasztáson. Donald Trump aratott, de nem tarolt republikánus oldalon, mindeközben Joe Biden...