Az előválasztáson Kovács Gergely, a párt társelnöke győzött az előválasztáson, Gyurcsány embere pedig nem tagadja, ráindul, ha az MKKP nem fekszik be a DK-nak más kerületekben.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt XII. kerületi szervezete a Facebookon azt írja, hiába rendeztek nemrég előválasztást, amit a párt elnöke meg is nyert, most mégis úgy néz ki, hogy nem ő lesz az egyetlen ellenzéki jelölt. Az előválasztáson Kovács Gergely, a párt társelnöke a Momentum jelöltjét és egy civil jelöltet is megvert, az LMP jelöltje pedig ugyan nem vett részt az előválasztáson, de később visszalépett.

Ez a DK-s becsület – Bukták az előválasztást a Hegyvidéken, mégis ráindulnak a megzsarolt Főkutyára

Ha nem a szájuk íze szerint történnek a dolgok, bizony kimutatják a foguk fehérjét Gyurcsányék    Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Mégis úgy néz ki, hogy Kovács nem egyedül fog elindulni. A Kétfarkú szerint ugyanis a DK-s Élő Norbert mégis elindulhat a választáson. A párt szerint hiába támogatta a DK a Momentumot, Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak.

Később az MKKP szerint már azzal zsarolta a pártot, hogy ha nem léptetik vissza a jelöltjeiket Erzsébetvárosban, Újpesten és Óbudán, akkor elindulnak minden körzetben, ezzel segítve a Fidesz győzelmét.

"Minket ilyen hülyeségekkel zsarolni nem lehet, így Norbi arra jutott, hogy akkor a DK elindul az összes egyéni körzetben a kerületben, ahol a Kutyapárt. Norbit a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik és a Momentum elhajtotta, a csodálatos szocialista párt egyelőre vele tartana" – olvasható a Kutyapárt közösségi oldalán.

Élő Norberttel is sikerült a 24.hu portálnak beszélni, aki azt mondta, várják, hogy tárgyalhassanak Kovács Gergelyékkel. Ameddig nem tárgyalnak, addig a DK megy a maga útján. Ezzel gyakorlatilag megerősítette a hírt.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@jáger laszló: 10.29
A maffia vagy 10 éve azzal a programmal tudott nyerni, hogy "Folytatjuk!".
Most lehet, hogy elég annyi is, hogy "Leváltjuk, elszámoltatjuk!"?!
Béla333
"Rászólt a DK a Kutyapártra, hogy ne induljanak rá az ellenzéki polgármester-jelöltekre, csak előbb még ráindulnak Kovács Gergelyre"
444.hu/2024/04/20/raszolt-a-dk-a-kutyapartra-hogy-ne-induljanak-ra-az-ellenzeki-polgarmester-jeloltekre-csak-elobb-meg-raindulnak-kovacs-gergelyre

Gyerünk DK/Gyurcsány család! Csak keményen! O1G elvárja hogy aktívan segítsétek a maffia győzelmét!
Béla333
"Kovács állítása szerint Élő azzal is megfenyegette őket, hogy “összehozza a fideszes győzelmet a Hegyvidéken”, ha a Kutyapárt elindul Óbudán, Újpesten és a VII. kerületben."
hvg.hu/itthon/20240420_teljesen-osszekapott-a-kutyapart-es-a-dk-a-vitabol-pedig-donath-anna-se-maradt-ki

Tudomásom szerint a Hegyvidéki előválasztás ellenzéki megállapodása nem terjedt ki Budapest más kerületeire. Így különösen aljas dolog a DK zsarolása, hogy ha más kerületekben nem lép vissza a Kutyapárt, akkor ez lesz, meg az lesz!
Ezt a DK vezetése csak azért meri megtenni, mert a szavazói, a fanatikusai ezt szó nélkül tűrik, elfogadják.
A DK a jelek szerint a maffia csapat sikeréért dolgozik, ameddig a szavazóinak is ez felel meg, amíg ezeket a húzásokat szó nélkül tűrik/hagyják/bátorítják!
Béla333
"Nos, az ügy folytatódott szombaton is, amikor Donáth Anna is megszólalt, szerinte furcsa, hogy a DK saját jelöltet indít, hiszen „az előválasztás akkor működik, ha a résztvevő pártok tiszteletben tartják az eredményét. Európai módon csak így lehet politizálni.” A Momentum elnöke szerint „a Kutyapárt egyéni jelöltjeivel szemben elindulni súlyos hiba, és a Fidesz malmára hajtja a vizet”."
hvg.hu/itthon/20240420_teljesen-osszekapott-a-kutyapart-es-a-dk-a-vitabol-pedig-donath-anna-se-maradt-ki

Hogy ez a Momentum miket nem mond?! A maffia győzelméért dolgozó pártnak tartja a DK-t?! Ami a jelek szerint így is van! Szavazzatok csak DK-s fanatikusok mindenképpen a DK-ra, majd a maffia nyer. Hülyemagyar hívők nem csak a maffiózók oldalán vannak!
Pusztai
egyik 19, másik 20 minusz egy

"A DK szerint a Kétfarkú Kutyapárt saját korábbi ígéretével ellentétben sorra állít új polgármester-jelölteket a fővárosban – nemcsak a Fidesz vezette kerületekben, hanem például az I., a III. és a VII. kerületben is, ahol öt évvel ezelőtt győztes, sikeres ellenzéki polgármesterek dolgoznak. A DK korábbi közleményükben azt írta, hogy aki le akarja győzni a Fideszt, annak tudnia kell: egy közös ellenzéki jelöltnek kell a Fidesz jelöltjével szemben indulnia."

sőt, újpesten is a kutyák indultak rá a jelöltre.

kretén idióta ostoba balfaszok, nem véletlen, hogy Magyar P arat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.