Már nem csak Dobrev Klára kecsegteti az ellenzéki választókat egy előrehozott választás gondolatával, Magyar Péternek is megtetszett az ötlet.

A magyar belpolitika legújabb szereplője országjárása során péntek délelőtt Battonyán kijelentette: azért fontos a június 9-i választás, mert ha ott olyan eredményt sikerül elérniük, ami a Karmelitából is látszik, akkor a fideszes bűnözők még jobban meg fognak rettenni.

Úgy tűnik, Dobrev Klára fertőző – Már a Talpra Magyarok alapítója is elkapta az előrehozott választások nevű betegséget

Magyar Péter szerint a Fidesznek is érdeke lesz az előre hozott választás

Majd ezt követően Magyar Péter a szeretlekmagyarorszag.hu értesülése szerint így folytatta: „Az ő érdekük is lesz egyébként egy előrehozott választás, az egyetlen esélyük, hiszen a politikában mindenki tudja, hogy van egyfajta folyamat, a pillanat uralása, ezt ők most elvesztették, és egyre többen ébrednek föl. Nem véletlenül próbálok körbemenni az országba, hogy egyre több emberhez eljussunk. Szerintem van esélye egy előrehozott választásnak, nyilván annak is, hogy kibekkelik ezt a még hátralévő másfél-két évet, de akkor úgy fognak járni, mint a szocialista párt, hogy eltűnnek. Én a helyükben megragadnám az alkalmat. Többségük nem lesz, de még megőrizhetik a pártjukat.”

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minden nap szondázza a maffia (közpénzen, a mi pénzünkön!), hogy mit gondol az Istenadta nép a legkülönfélébb ügyekről.
Ha látják, hogy bukta van, akkor még utolsó szalmaszálként megpróbálhatják az előrehozott választást.
De ehhez az kell, hogy az ellenzék összességében (Magyarostól, DK-stól, Momentumostól, Kutyapártostól komplett!) folyamatosan erősödjön, a hülyemagyar maffiahívők meg hagyják a fenébe a maffiát.
Ezért nem kellene Magyar szapulására fordítani az ellenzékieknek az időt és az energiát, mert akár tetszik akár nem Magyar is az ellenzéki tábor létszámát növeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Maccska: Orbánt fejjel lefelé kell felakasztani és véresre verni - ezt érdemli a GECI !!!
Szegény Dzsoni és Árnika
A PATAKÁNY GECI BUZI FIA A SZÁZADOS - Őt én intézem el személYesen - csak hatvan éves vagyok, de BIZTOS, hogy KIVÉGZEM a kis geci "százados" buzj csicskát - a kurva anyád, aki a világra szart !!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Nem tudok szeretni, de gyűlölni kurvára tudok !!!
Horizont
@Maccska: Mondjuk elkergeti a nép a picsába, lemondása nélkül bimbó.
Horizont
@Maccska: Na látod ezért nem lehet veled normális ember módjára "beszélgetni" .
"ti mocskos kommunisták" ...ez vagy te baszki. Nem vagy normális így egy darabig kerüllek az tuti. Nem tudom mennyi pénzt kaphatsz ezért a szarért, de egy fillért sem érdemelsz meg.
Szar ember vagy. Na pá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.