AKINEK ILYEN TÁMOGATÓI VANNAK ELLENSÉGRE MÁR NINCS IS SZÜKSÉGE!!! =)) Eltérő stratégiákkal vágott neki Karácsony Gergely ellenzéki, Szentkirályi Alexandra kormánypárti és Vitézy Dávid civil főpolgármester-jelölt a megmérettetésnek.  Nagyobb fokozatra kapcsolt a kampánygépezet Budapesten: Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester, az ellenzéki pártok – DK, MSZP, Momentum és a Párbeszéd – közös jelöltje, illetve Szentkirályi Alexandra a Fidesz választottja után pénteken Vitézy Dávid az LMP Európai Parlament zöld frakcióját is megosztó kihívója is megtartotta kampánynyitóját.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Vitézy Dávid CIVIL főpolgármester-jelölt”

túl azon, hogy majd jelölt lesz, ha már jóváhagyta az illetékes választási bizottság, de ezt a derék nepszava.hu írta

A derék portál „Nagyobb fokozatra kapcsolt a kampánygépezet Budapesten, ami Tarlós Istvánnak kevés volt, Karácsony Gergelynek elég lehet” című cikke azzal indul, hogy: „Eltérő stratégiákkal vágott neki Karácsony Gergely ellenzéki, Szentkirályi Alexandra kormánypárti és Vitézy Dávid civil főpolgármester-jelölt a megmérettetésnek. ”!
Márminthogy Dávidka civil lenne?? Ne már! Nem csak Orbán igen közeli rokona és több évtized óta egyik kegyence, de konkrétan az egyik párt LMP aspiránsa
Szegény Dzsoni és Árnika
Létezik felnőt abuzálás egy BUZI kisfiú részéről?
Vitézy Dávid szeretet beleülni felnőtt buszvezető bácsik ölébe...
Nos, ha az én ölembe ült volna, megkeresném és kinyomnám a számét a geci buzi zsidónak aztán levágnám a faszát és a szájába adnám és végül fejjel lefelé fellógatnám a Margit híd aléatt (van olyan, hogy Margit híd - már nem melékszem)
Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nincs az aza isten, amiért én egy buzi kisfiúra savaznék.
Szentkirályi "fakom-bakom" Alexandra is ... nem buzi, de zsidó...
Tele van a faszom a matyar geci büdös zsidókkal !!!

Ezeket kerülgetem nap, mint nap, a zsidókat a cigányokat a matyar parasztokat és újabban a migráncsokat - dugig van migráncsokkal ez a ki-bebeszott fostos ország!
A lakosságcsere már megkezdődótt - köszönjétek meg Orbán "vajda Viktor cigánynak!
Szegény Dzsoni és Árnika
Hú, de szeretem ezt a zenét - aszem meg is adta az alaphangot mára!

Hallgassuk együtt: www.youtube.com/watch?v=3j4I0PqNzKE

Jó reggelt! (ma nem baszom el a napszakokat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.