Valaki szólhatott a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetőjének, hogy a miniszterelnök nem is indul az önkormányzati és az EP-választásokon.

Eddig lázas igyekezettel bizonygatta híveinek Dobrev Klára, hogy június 9-én magát Orbán Viktort fogja legyőzni, majd előrehozott választásokat kényszerít ki, amivel a hatalmából is kiebrudalja. Úgy tűnik, a DK-MSZP-Párbeszéd választási szövetségben akadnak azért józanul gondolkodók is, akik szólhattak az EP-listavezetőnek, hogy a miniszterelnök nem is indul az önkormányzati és az EP-választásokon.

Javultak a víziói Dobrev Klárának – Már nem legyőzni akarja Orbán Viktort június 9-én, csak megroppantani a hatalmát

Az országot járó Dobrev Klára kezd világosabban látni      Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Ennek köszönhetően megváltozott Dobrev Klára retorikája, ugyanis hirtelen vett egy balra átot, és az eddigiekhez képest egy reálisabb posztot tett ki a közösségi oldalára, noha a közvéleménykutatók előrejelzéseiről – miszerint már nem a DK a második erő, hanem a Magyar Péter fémjelezte TISZA párt – egyelőre hallani sem akar.

„Tudom, hogy a többségnek elege van az Orbán-rendszerből. Tudom, hogy többen vannak azok, akik elszenvedői a hatalom embertelen politikájának. Tudom, hogy az a feladatunk, hogy megszervezzük ezt a többséget és június 9-én közösen veletek megroppantsuk Orbán hatalmát” – írta ki a Facebookra Dobrev Klára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
@jáger laszló: Áruld már el, mit akarsz te tulajdonképpen?

A baloldal lebukott, hogy külföldi érdekek irányítják őket.
Gyakorlatilag idegen érdekű emberek állnak a hazai baloldal mögött.

Kérdésem feléd: Te valóban ezeket akarod az ország élére?
csak húgy...
Az országot járó Dobrev Klára kezd világosabban látni... NAPPAL?
Dr. Proktor
Nagyot akar a szarka, csak nincsen farka...
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők vagy nem tudják megkülönböztetni az évszámokat egymástól, vagy nem értik a leírt szöveget vagy egyszerűen csak szarkeverőek!:

"Több fotón is látható, ahogy a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó egy kis társasággal beszélget a Mathias Corvinus Collegium tavaly nyári, esztergomi fesztiválján."
propeller.hu/itthon/4009578-magyar-peter-levai-aniko-egyutt-bulizott-tavalyi-mcc#v3906847

Akkor a gyengébbek kedvéért: a tavaly nyár az ugye 2023-at jelent, amikor Magyar Péter még házas volt és a NER tagja is volt! Ha valakinek még így sem világos, akkor szóljon, még részletesebben, szájbarágósan is elő lehet adni a helyzetet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.