Előfizetői csomagban kínálják a mesterséges intelligenciával támogatott verziót.

Nemrég még csak pletykáltak róla, hogy fizetős lesz a Google Chrome. A haszon.hu úgy értesült, előfizetői csomagban fogja kínálni a Chrome a mesterséges intelligenciával támogatott verzióját a Google.

A cégóriás egy konferencián mutatta be az új kiadását, melyet elsősorban a vállalati szektorra szánnak. Sok mindent tud majd: kiterjesztett kontrollt, jobb adatvédelmet, fenyegetések elleni védelmet, fejlettebb kártevővédelmet, illetve mesterséges intelligencia-alapú adathalászat-ellenes technológiát.

Még egy bőrt akarnak lehúzni rólunk – Már a Google Chrome-ért is fizetni kell

Jön a fizetős Google Chrome/Fotó: Shutterstock

A hvg.hu úgy tudja, a mostani, fizetős verzió sokkal biztonságosabb, mint az ingyenes változat. Havi 6 dollárért vagyis 2150 forintért elérhető lesz, a Chrome Enterprise pedig továbbra is díjmentesen használható.

A Google 5 milliárd dolláros csoportos kártérítési per a végére ért. A cégóriás megállapodott a károsultakkal. Az egyezség része az, hogy meg kell semmisíteniük azt az óriási adathalmazt, melyet inkognitó módban gyűjtöttek. Az inkognitó módban a Google Czhrome a böngészéshez használt eszközön nem menti az előzményeket, a sütiket, illetve az űrlapokon megadott információkat. Azonban ez nem gátolja őket abban, hogy az internet-szolgáltató a későbbiekben visszakövethesse a felhasználók online mozgását.

Forrás: haszon.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem akarod hogy szaglásszanak utánad,használj Tor-t...akkor a szolgáltató is annyit lát csak ,hogy tor hálózaton vagy...hogy merre, azt már nem...diktatúrákban nem is szeretik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.