A különleges meglepetést azzal érdemelte ki a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke, mert börtönnel fenyegette meg a kormány ellen talán a legnagyobb erővel fellépő Magyar Pétert.

Keresztény Zoltán, az Orbán Viktor és köre elleni különleges akcióiról elhíresült jogász, most Lánczi Andrást vette célkeresztbe, mégpedig sokak szerint „személyre szabott” ajándékkal. Ugyanis a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke egy eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot kapott, hogy ezekben a hideg napokban se fázzon, miközben nyomozgat – számolt be minderről a Városi Kurir.

Most már nyomozhat Lánczi Tamás – Egy eredeti ÁVO-s kabátot kapott mindehhez ajándékba

Frappáns ajándékot kapott a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője Keresztény Zoltántól   Fotó: Facebook/Keresztény Zoltán

„Az orosz mintára létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal ugyanúgy politikai okokból üldözi a magyar állampolgárokat, mint ahogy a rendszerváltás előtt az ÁVÓ vagy a Belügyminisztérium hírhedt III/III-as ügyosztálya is tette. A jogutód Szuverenitásvédelmi Hivatalnak azonban még mindig nincsen hivatalos címe, se rendszeresített egyenruhája, ennek ellenére a napokban megjelent hírek szerint a nyomozásaikat már elkezdték, egyenesen börtönnel fenyegetve bizonyos magyarokat” – olvasható Keresztény Zoltán Facebook posztjában.

Maga, az eredeti ÁVÓ-s bőrkabátot korabeli irhabéléssel is el van látva, és a jogász abban bízik, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökén is igazán jól fog állni. „A végére pedig azt üzenjük a modern kori elvtársaknak, hogy semmi sem tart örökké: ahogy az ÁVÓ vagy a hírhedt III/III-as ügyosztály sem tartott örökké, úgy a Szuverenitásvédelmi Hivatal sem fog…”

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@KisTehen: Szerintem Sulyoktól kérték kölcsön apja egyenruháját :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@szitafotó: te csak hallgass

az ávó komcsi rendőrség volt ... a háború után hozták létre

sulyok apja viszont náci szimpatizáns volt ... a háború után bujkált ... nem lehetett az ávó tagja

emiatt faszág, amit itt összehordtok
KisTehen
az az ávós kabát egy baller kedvenc kabátja
Sakk Matt
@KisTehen: Majd később önként jelentkezett komcsi besúgónak!
jáger laszló
Milyen jól fog állni Lánczi Andráson ez az ÁVOs műbőrkabát
Illeni fog az 1énislgéhez!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Bár a törvény erről nem szól, meg van már az ÁVÓ-s kabát , lehet nyomozni!A fekete autótókat már nem kell beszerezni , azok már készenlétben állnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.