Török Gábor politikai elemző hívta fel rá a figyelmet, hogy Magyarországot a negyvenes években vezette a hat elemit végzett Nagy Ferenc is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tény, hogy nagy paraszt, de nem földműves...
rücsü41
Azt gondolja Orbán hogy az első falusi miniszterelnök kifejezés az egy pozitív megkülönböztető jelző a számára, s ezért a kijelentésért a földműveléssel dolgozók majd az egekbe emelik őt!Szerintem nagyon téved, mert ma ias a közbeszédben ha valakire azt mondják hogy maga egy falusi, akkor azzal nem megemelni akarják az emberek, hanem leszólják azt, műveletlennek , tartják, olyannak aki csak a falusi munka elvégzésére alkalmas!Hiába degradálja magát a doktorminisuzterelnökúr, az emberek kik vérmérséklete és megsértettsége okán azt már régen megtették , s ebben nem kérnek segítséget attól akit leminősítettek!Helyére tudják tenni az em,berek Orbán Viktort!
Horizont
Megnézve orbán fb. oldalát nagyon érdekes dolgok vannak.
Már több a röhögő jel mint a tetszik és kap hideget meleget a kommentekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.