Nyilvánosságra került a Nemzetbiztonsági Hivatal által titkosszolgálati eszközökkel rögzített, a veszprémi gyilkossággal vádolt Raffael Sándor és Sztojka Iván között folytatott beszélgetés hanganyagának gépelt változata.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Ezek valóban azt hiszik, hogy mi ezt elhisszük:-)))
Nagyon jó!
antonka
Istenem, egy jó nagy lapát szart többe nézek, mint ezeket diszmagyarba, akarom mondani diszcigányba. istenem mennyire gyülölöm öket. rasszista vagyok, na és, felakasztanak érte?
Evikati
@antonka: de ezen a dialóguson remélem, hogy nevettél egy jót!
garamiz
aaahahahaha először a képet láttam meg a címlapon, a bodza bokrot, na már azon nagyon nevettem. Csillagos ötös annak aki a képeket rendeli a postokhoz!
De a bejegyzés is nagy ötös.
"Rázd le a havat a bokorról, úgy jobban látszanak a szép érett bogyók."
"na, várj csak, véletlenül itt van a kabátomban egy szamurájkard, ezt direkt erre a célra vettem."
"az új rózsaszínű házam, meg a kőoroszlános kerítés" ..
a könnyeim potyognak. lol
antonka
nagyon jól volt összeszedve, van az illetőnek humora, csak az a baj, miután kiröhögtem magam, rájöttem, hogy ezek a tetvek kb ilyen dialógusba védekeztek, és a rendőreink meg bólógattak hozzá - gondolom én -. és ez szánalmas. végül is saját magunkat nevettük ki, mert ami ott van - az autók, a ház, a kőoroszlán - az mind tőlünk van ellopva, és ez siralmas. a krokibőr cipőről ne is beszéljünk, amivel éjszaka azonnali hatállyal nyaralni kellett idnulni nem előző nagy, nem másnap, akkor a gyilkosság éjjelén! ezen már nem is lehet annyira nevetni.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.