Kiakadt azon, hogy Karácsony döngette a mellét a villamos- és trolibeszerzésekről.

Vitézy Dávid kiakadt, mert szerinte Karácsony Gergely az egyik interjújában „hamis állításokkal dicsekszik” – szúrta ki az index.hu. A főpolgármester-jelölt a villamos- és trolibusz-közbeszerzéssel kapcsolatban lódított a főpolgármester. A közlekedési szakember meglepve olvasta a Blikkben Karácsony Gergely azon állítását, miszerint „az elmúlt 30 évben senki sem szerzett be annyi új trolit, villamost, mint mi”.

Már megint hazudik Karácsony Gergely – legalábbis Vitézy Dávid szerint

Vitézy Dávid szerint hazudik Karácsony Gergely a trolibeszerzésekről/Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Vitézy Dávid Facebook oldalán azt írta:

„Miért kell ennyire nyilvánvalóan hamis állításokkal dicsekedni? Az utolsó sikeres villamos- és trolibusz-közbeszerzés Budapesten 2014-ben volt, mindkét szerződést én írtam alá, 108 darab új trolira és 124 darab új villamosra”.

Állítása szerint azóta is ezekből a keretszerződésekből érkeznek Budapestre az új alacsony padlós Solaris trolik és CAF-villamosok. A közlekedési szakember szerint ebben a ciklusban egy árva villamostendert sem sikerült kiírni és egy új trolibuszra sem kötött szerződést a főváros.

Forrás: index.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Az 53-as busz vonala egészen a hegytetőig tökéletes trolivonal lett volna... De csak igéret maradt.
Géza
Karácsony azt teszi, amire a gazdái felkérték. Pozícióban hagyja lopni a magyargyűlölőket és minden közlekedést szétver. Hamar rájöttünk erre, el is zavarjuk júniusban. Utánna tisztogatás, a léhűtők kirugása jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.