Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje visszalépett a főpolgármesteri versenytől, miután részt vett Vitézy Dávid programbemutatóján.

Reszkess Karácsony – Vitézy mögé felsorakozott a Jobbik is, miután visszaléptette főpolgármester-jelöltjét

Fotó: Dr. Brenner Koloman Facebook-oldala

A Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje az Indexnek elmondta:

A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a szintén civil jelöltet, a Jobbik – Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák.

A jelöltségtől visszalépő Brenner hangsúlyozta, hogy szerinte a főváros valós problémáiról kellene beszélni, továbbá sajnálja, hogy nem került sor a főpolgármester-jelölti vitára, de csak ő és Vitézy mondott igent egy országos televízió felkérésére.

Brenner Koloman úgy látja, hogy

Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy a polgárok valódi problémáit meghallva, és nem a pártközpontokból diktált megoldásokkal álljon elő.

“Nem értek mindenben egyet Vitézy Dáviddal, az én programomnak hangsúlyos eleme volt például a méltányos autóhasználat, de sok közös pont is van. A »Tegyük rendbe a közbiztonságot!« programpontom hasonlít a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatra. Abban is egyetértünk, hogy a külső kerületeket erőteljesebben meg kell jeleníteni a fővárosi politikában, mert Budapest nem csak a belvárosról szól. A korrupciós ügyek kivizsgálását, valamint bérlakások építését a mini-Dubaj helyett szintén javasoltam és támogatom. Sok olyan pontja van a programomnak, amelyeknél úgy gondolom, ha Vitézy Dávid lesz a főpolgármester, megvalósíthatók lesznek.”

Forrás: index.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A Jobbik is vidám parkot akar a legvidámabb barakkból?
Yoda69
Kivancsi vagyok Sz.kiralyi mikor lep vissza vitezi javara? Es akkor vegre tiszta viz lesz a poharban.
A jobbik es az LMP miatt lett orbannak 2/3-a 2018-ban, mert akkor elarultak az osszefogast. Most legalabb nyiltan bealltak a pedofilok moge.
Nyírfa
Ez komoly? Róna Péter ezekhez állt be? Nézzük a jó oldalát: elválik az ocsú a búzától.
Karácsony helyett egyetlen embert tudok elképzelni a főváros élén: Dobrevet. És ez az utolsó alkalom, hogy bizalmat szavazzak a számára.
Tehát, ha Gergely ki akarja játszani a visszalépés- kártyát, azt tegye, de csak Klára javára, aki , ideje, hogy elengedje a miniszterelnöki ambícióit. Ha voltak egyáltalán. Ezzel a lépéssel, Gergely jóvátehetne valamennyit a két éve elkövetett hibájából.
Nyírfa
@simmering73: 18.30

A legvidámabb barakk is régen voltunk, most a legaljasabb pária az ország.
vitriol
Azt mondják, hogy három ember is tud "felsorakozni", hát rajta, sorakozó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.