Három fővárosi kerületben indítanának polgármester-jelöltet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: A nyugati fény, csak MP szavait ismételte meg, amelyekről a többi nagyon független sajjtó elfelejtett beszámolni.
Én egyébként befejeztem ezt a "vitát"...ahogyan egy fideSS-est sem tudsz meggyőzni semmiféle érvvel, ténnyel téged sem lehet eltántoritani a megrögzöttségeidtől. Azért arra kiváncsi lennék, hol van most az a "felháborodásod", hogy a Tisza felfalfja a kis pártokat? Hm???Neki szabad, mindent mint Jupiternek. Fejezzük be @Béla, nagyon mást gondolunk társadalomról, ne adj isten demokráciáról...liberális demokráciáról meg már véletlenül se essék szó- és ezt nem magyar liberalizmusra értem.Beszéljünk esteleg a továbbiakban az időjárásról, vagy Hadházy Ákos legújabb irásáról.
Béla333
@kereső: 11.59
"A nyugati fény, csak MP szavait ismételte meg..."
Ha belenéztél volna a beidézett Népszava cikkbe, akkor nem ezt mondanád, mert ez így nem igaz! Nem idézetek vannak, hanem a Nyugatifény szerkesztőjének válogatott véleményei.
A Tisza párt tudja felfalni a kis pártokat, hiszen most még csak Uniós választás van, illetve az Önkormányzati választáson is inkább a DK szeretné a térfelet letarolni az inkorrekt lépéseivel. Június 10-én minden kispárt ugyanúgy meg fog maradni!
Én már tegnap is írtam, hogy részemről annyi a veled való diskurzus. Nincs harag, csak te nem látod a világot a DK árnyékától.
Béla333
@kereső: 11.59
Ja? Bocs! Kimaradt a "nem" szócska! A mondat helyesen:
"A Tisza párt NEM tudja felfalni a kis pártokat,..."
kereső
@Béla333: @Béla333: Akkor mivel magyarázod, hogy az "álellenzéki" térfélen átrendeződik a kép...csökken a Kutyapárt, a Momentum támogatottsága lényegesen.statisztikai hibahatáron kivül , és ez egy hülyeség, hogy az EP választás ezt nem mutatja meg. amely egy tisztán listás választás...és éppen azoknak a pártoknak a listájától vesz el mandátumokat, amelyek nem számitanak nagyobb pártnak.A fideSS-nek, meg ha igaz az 50% támogatottság..márpedig a 2022-es választásra éppen az iránytú adta a legközelibb becslést- akkor nem lesz mandátum vesztése, max egy fő. És ezt csak a vak nem látja.
Neked az is a Jupiter mocskolásának számit, ha leirom, amit az első partizán interjúben mondott, és sok minden más is. Te egyre vagy kihegyezve...bukjon az ellenzék, legyen két nagy tömb...és teljesül a szived vágya, csak majd nem úgy ahogyan Te gondolod... Mondtam, hagyjuk, beszéljünk az időjárásról.
Béla333
@kereső: 12.42
Nem felfalja a "kis pártokat", hanem nagyobb támogatottságot szerez magának. Azért nagy a különbség!
Verseny van/legyen a pártok között! 2026-ig minden párt szerezhet nagyobb támogatottságot magának. Lehet, hogy MP pártja addig eltűnik a süllyesztőben vagy éppen leelőzi a maffiát is?!
Ha az Iránytű prognózisa van közelebb a valósághoz, akkor már értem, hogy miért olyan agresszívek és idegesek a DK-ban:
Fidesz–KDNP – 50 százalék
Tisza Párt – 26 százalék
DK–MSZP–Párbeszéd – 10 százalék
Én nem hiszek egyik manipulátor cégnek sem!
Egyébként meg cca 1 hét alatt 6%-ot erősödött a Tisza párt?! Mi lesz még itt június 9-ig?
KisTehen
péter ... ha lesz főpolgármester jelölted is, akkor rá fogok szavazni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.