A Fidesz frakcióvezetője szerint a globalisták nem fogják feladni, ha kell, újabb figurákat vásárolnak, olyanokat, akiknek fontos a pénz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
nemvagyokbuzeránsMátékát nem érdekli a pénz, hogy is érdekelné. A kis MIÉP-es csicska.
"a globalisták nem fogják feladni, ha kell, újabb figurákat vásárolnak, olyanokat, akiknek fontos a pénz.
„Ma is van egy ilyen, hófehér ingben” hahahahaha
Ez még durvább:
"„Ha kell, újra törvényeket alkotunk” – zárta beszédét Kocsis, aki szerint addig küzdenek, amíg elmesélhetik: a szuverenisták addig éltek, amíg a globalisták meg nem haltak."
Bravó csálészájú ingyenélő Mátéka.
kereső
Kocsis, azt ugye tudod, hogy a katolikus anyaszentegyház a legnagyobb globalista szervezet a világon. Nem jó ujjat húzni velük, főleg egy keresztény kormánynak nem.Még kiátkoznak benneteket, ha nagyon sokat emlegetitek a globalistákat.
rücsü41
Magyar Péter meg üzent Orbán Viktornak , hogy ezentúl nem lehet itt ingyen el CAPCarázni az állami vagyont , hogy az EU-tól kapott milliárdokból csak az utolsó előtti helyen van a magyar gazdaság!Azt vissza kell adni az államnak, mert azt a magyar államnak adták!
kereső
Itt a bizonyosság...a kormányban, a fideSS-ben szó nincsen "konzervativizmusról"...egy brancs ez mind.Egy szélsőjobbos kormány, egy szélsőjobbos állampárttal.
Horizont
@kereső: igen...szélső...szélső és még annál is szélsőbb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.