Ezzel egy 24 éves szokást szakított meg, ugyanis a Nemzet Színésze cím új birtokosát hagyományosan a Nemzeti Színház mindenkori vezérigazgatója értesíti. Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost múlt pénteken, amikor a Nemzet Színészének választották – erősítették meg többen az RTL Híradó információját. Ezzel egy 24 éves szokás szakadt meg, mely szerint a cím új birtokosát a Nemzeti Színház mindenkori vezérigazgatója értesíti. Hogy ez Kulka János esetében miért maradt el, azt a csatorna által megkérdezett Nemzet Színészei sem tudják.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig ők már csak ilyenek;

Ez már igazából egy Threesome, nem is pas de deux

Mottó:
A már magában is ikonikus
„… meghosszabbítatom Bicskéig”
mára teljes értelmet nyert! =))

Az elmúlt órák legfontosabb híreiből; és akkor a „legfontosabbról” (Orbán a feleségével, majd népviseletben lévő gyerekek fogadták sóval és kenyérrel a kínai elnököt a reptéren) nem is tettünk említést ! =))

Mivel:
www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid023LE7FV9hCfKnd5ciTdEBLywM955mzSvPDBCv7QWgByUvG3wP6cSWmzsm18ZDu6T7l

„A Belügyminisztérium szerint abszurd, amit Magyar Péter állít, nem blokkolják a netet.”
és
„Szóvá tette az X közösségi oldalon szerdán megjelent bejegyzésében Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hogy a BBC magyarországi tudósítója, Nick Thorpe beszámol Magyar Péter ellenzéki vezető kampányeseményeinek minden mozzanatáról.”
Na de az, hogy: „Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost múlt pénteken, amikor a Nemzet Színészének választották ”
S mikor Vidnyánszky meglátta az őz kérdezni akaró RTL stábját
(elsőbb félre): „Leteszem, mert az urak rám ragadtak és muszáj őket elküldenem oda, ahova gondolom”,
majd az imposztoroknak: „nincs joguk kérdezni tőlem, mert pusztítják a magyar ember lelkét”. majd „maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van, vagy este”! =))
izéke
@RonaGyuri: biztosan nem tudta a szegény lélek,hogy ez a szokás,meg amúgy sem volt meg a száma.
dr. prédikátor
Mocskos ukrán migráns!!! Te féreg ügynök, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.