MÉG EGYÉRTELMŰBB A HELYZET!! =)) Kérem, én elalélok a megtiszteltetéstől. Jean, hozza a repülősót! Kérem, nekünk személyesen írt vezércikket a Magyar Nemzetbe Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke, ilyenformán – hatalmát tekintve – a Menny Elvtársa. Elnézést kérek a nem pinjin, hanem fonetikus írásmódért, de régimódi…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy Szele túloz,

a Menny Elvtársa hatalmával kevés császár vetekedhet

A derék szerző félájultan a „megtiszteltetéstől” okkal és joggal poénkodik azon, hogy és ahogy a Párt központi napilapja nem csak lelkesen üdvözli a végre hazánkat is megtisztelő bölcs és hatalmas kínai vezetőt (Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke), de kellően elalélva közzéteszi köszöntőjét a derék matyar néphez.
Többek között felemlítvén: „a magyar féllel együttműködve a kétoldalú kapcsolatokat stratégiailag és hosszú távra magas szinten megtervezze, a magas szintű eszmecserék pozitív lendületét megszilárdítsa, támogassa a rendszeres kormányközi, törvényhozási és pártközi eszmecsere és szakpolitikai kommunikáció fenntartását, fenntartsa egymás alapvető érdekeinek határozott és kölcsönös támogatását, ”,
majd
„A kínai típusú modernizáció és fejlődés útján Magyarországra útitársként tekintünk”,
illetve
„Élére kell állnunk a regionális együttműködéseknek, és ragaszkodnunk kell a Kína–EU-kapcsolatok helyes irányának fenntartásához. Kína és a kelet-közép-európai országok együttműködése lépést tart a korral”
Sőt:
„Kína és Magyarország hasonló nézeteket és egymáshoz közel álló álláspontot képvisel a nemzetközi és regionális kérdésekben. Ki kell tartanunk az összefogás és az együttműködés mellett, erőteljesen támogatnunk kell az emberiség közös értékeit, így a békét, a fejlődést, a méltányosságot, az igazságosságot, a demokráciát és a szabadságot.””!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.