Tárt karokkal, felújított rendelővel, szolgálati lakással várnák az új házi gyermekorvost.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Na ez is mekkora szemétség volt az akkori kormány részéről, hogy a körzeti orvosi praxist beárazták és pénzzé tették!
Nessy
@magyar1: Nem pénzért árulták a praxisokat első körben! Viszont akkoriban még volt elég orvos! Ma viszont egyre kevesebb van! És egyre kevesebb lesz, ahogy idősödik a meglévő gárda! A dilettáns egészségügyi vezetésről nem is beszélve! Szisztematikusan teszik tönkre a még működő egységeket is!
magyar1
@Nessy: Horrorisztikus szerintem az időpontra való "megbetegedés", azt gondolom, hogy népirtás az, hogy már a körzeti orvosok is olyan pofátlanok, hogy időpontot kell kérni na meg egyéb más helyekre.
A normalitás azt várná el, hogy beteg vagy és kezeljenek legalább még aznap.
Rosszul lettem 2 hete és kaptam a jövő hétre ultrahang időpontot. Na most már jól vagyok a szervezetem leküzdötte .Minek menjek el? Vagy ha nem sikerült volna addigra éppen meg is halhatok.
Ezért kellene legalább a megyei SBO-kat duplázni.
Nessy
@magyar1: Sok helyen időpontra sincs háziorvos! Ahogy nóvekszik a helyettesítés, és belép majd a körzet összevonás, akkor fog fejre állni végképp a rendszer!
Az ultra hangra feltétlen menj el! Lehet, hogy most jobban érzed magad, de ha most még kicsi az esetéeges probléma, akkor könnyebben lesz kezelhető, min később!
Egyébként egyes szakrendelésekre sok éve már időpont kellett! Csak manapság van időpontod, csak addigra nem biztos, hogy lesz orvos, vagy utazhatsz a vármegye másik végébe.
A vármegyei ispotály SBO megvizsgálja ( ha megvizsgálja) a beteget, majd a megfelelő szak rendelésre, fekvő osztályra küldi tovább, ha tudják valahol fogadni, Egyre több osztály múködése szünetel hosszabb, rövidebb időre a tárgyi és személyi feltételek hiánya miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.