Könnyű győzelmet, de nehéz ciklust jósol Karácsony Gergelynek a terézvárosi polgármester, Soproni Tamás, aki beszélt a Momentum különindulásának okairól, a múlt árnyairól és egy pohárka benzinről is. Ilyés Márton, aki nemrég lépett ki a Momentum elnökségéből, úgy véli, Budapest vezetése tanult tehetetlenségben van, de a város problémáira nincs válasza a Momentumnak sem. Elnökségi tagként mennyire tartja jogosnak a kritikát?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kevés dologban van egységes akarat a szereplők igyekezetében,

azonba ennek a sajnos várható „eredmény”-nek az érdekében szinte mindenki munkálkodik

Mottó:
A méret igen is számít,
nem is kicsit!! =))

A nepszava.hu-nak nyilatkozó Soproni Tamás, terézvárosi polgármester a Momentum jelöltjeként kifejtette: „Karácsony Gergely sokak számára meglepő könnyedséggel fog nyerni.”, de felettébb nehéz ciklusra számíthat.
Nos ebben van ráció; bár mindenki – még ő maga is – sokat tesz annak érdekében, hogy ne legyen könnyű a győzelem, de amit annak érdekében művelnek, hogy a közgyűlés minél zavarosabb legyen az mindent visz. A két kormányzati jelölt a töredékszavazatikra hajt rá: az agresszív liba direktben, míg Dávidka még a fityesz-találmány túlnyerés (a győztes is kap kompenzációt???) elleni minimalizmusra hajt, a többiek meg a d’Hont mátrix árnyékában csökkentik a saját esélyeiket.
Pusztai
Tod Tamás, elképesztően balfasz ostobák vagytok a merhetetlenül gyenge, csak aljas hatalmas hazugságokkal operáló fidesz ellen.
25 év óta a ballib képtelen felvenni ellene a hatékony kommunikációt, pedig a fidesz ellen csak ez működik!
De segghülyék vagytok, sőt még azt a kis lehetőséget is foylamatosan elbasszátok, hogy összefogjatok a hazaáruló hazug tolvaj fidesz ellen a megbuktatásuk érdekében, emiatt cinkosukká váltok!
Ostoba kretén banda, nincs ellenzék csak egy szarhalom!!
Pusztai
@Pusztai: tessék megnézni, mivel verte le Magyar P ezt az egész ellenzéki szarhalmot 2-3 hónap alatt!!
KOMMUNIKÁCIÓVAL, MEGJELENÉSSEL!
Ez a balfasz csürhe 25 év alatt képtelen volt ezt megtenni, miért: mert kretén idióták!
Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: tegnap hallok egy elemzőt, - Magyar P okán,- aki azt fejtegette, valójában 2006-os vitánál baszta el Fleto azzal, hogy nagyon megverte a geczit ezáltal a híveit is szinte megalázta és erősen meggyűlölték Gyurcsányt. - régóta ismert kommunikáció: tilos a vitázó feleknek egymást agyonverni mert visszájára fordulhat!!

Ennek a fasz elemzőnek nem jut eszébe, hogy 2006 ősze óta karaktergyilkolja a fidesz Fletót de ő élvezi, 16 év alatt 1x sem riposztozott, gyűrte vissza a xart, hanem minden rászórt aljasságot egy vállrángással elintézett?
Fleto a fidesz aljas politikáját kezelni képtelen mazochista balfasz.
A Parlamentben élőben szinte minden alkalommal gyalázzák, ez a fasz meg moralizál, ahhelyett hogy kemény tényekkel visszagyűrné a xart.
Ennek a fasznak a kommunikációs balfaszkodásának erdményét élvezzük 2010 óta a 4x 2/3-al.
Nem ez kretén elemző a 2006-os O-Gy vitára vezeti vissza.
MOHÁCS baszki!
Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: vayg 15 éve írom: választhatunk a vödör szar és lavór fos között!
van egy haqzaáruló hazug tolvaj fideszmaffia és egy kretén debil balfasz ellenzék.

Bődöcs szerint: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.