Egy iregszemcsei kisfiú sírva futott az anyukájához, miután megette az iskolai ételt. Valami felsértette a száját és megsérült a nyelve. Kiderült: az ebédben üvegszilán és dörzsidarab volt. A rendőrség és a Nébih nyomoz az ügyben.

Üvegszilánk és dörzsidarab is volt a gyerekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában – írja az atv.hu. A lap úgy tudja, néhány gyerek meg is sérült, amikor az idegen tárgyakat megették.

Üvegszilánk volt az iregszemcsei gyerekek ebédjében, volt aki megsérült – ez a furcsaságot találták még benne

Az iregszemcsei gyerekek üvegszilánkot és dörzsidarabot találtak az ételükben/Fotó 123rf.com

Egy kisfiú állítólag sírva futott édesanyjához, miután megette az ételt, mert valami felsértette a száját és megsérült a nyelve is. A szülők feljelentést tettek, a helyi főzőkonyhát azonnal bezárták.

A Nébih és a rendőrség eljárást indított a közétkeztető konyha üzemeltetője ellen. A konyhásoknak fogalmuk sincs, hogyan kerültek idegen tárgyak az ételbe. Az egyik iregszemcsei polgármester-jelölt azt állítja, hogy az ott dolgozók tudtak az üvegszilánkokról, mégsem állították le az ételosztást.

Forrás: atv.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kábel nincs, felelős sincs, csak üvegszilánkok a gyerekek ebédjében. Mindenki hallgat és a belügyminisztérium is. Következmények nélküli ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.