Ma 265 éve született Joseph Fouché rendőrminiszter, a francia titkosszolgálat létrehozója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán aktuális könyv,

amit tetéz az a tény, hogy a derék „történész” értelmezése még egyik eklatáns példája a manoság Orbániában divatos igazodásnak

A derék index.hu „Szinte semmi sem igaz abból, amit eddig hittünk Joseph Fouché rendőrminiszterről” számol be Hahner Péterrel, a Rubicon Intézet főigazgatójával való beszélgetésükről.
Megállapítván, hogy: „gyors ütemben váltották egymást a politikai rendszerek Franciaországban. Ez kisebb-nagyobb megalkuvásokra és fordulatokra kényszerítette mindazokat, akik tartósan a közéleti pályán kívántak maradni, egyszerre szolgálva hazájukat, az egymást váltó államfőket és saját érdekeiket.”,
majd
„Nem állíthatjuk, hogy ők minden rendszert kiszolgáltak, a többiek pedig nem, csak gyorsabban ismerték fel a váltás szükségességét kortársaiknál, és határozottabban álltak az új rendszerek mellé.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.