Mielőtt az újságíróból lett politikusra térnék ki, illő megindokolni, miről jutott eszembe a pályafutása. Az Újnépszabadság vasárnapi számában jelent meg egy érdekes cikk Frank Tibor tollából. A Kanadában élő közgazdász-matematikus gyakori és gyakorlott szerző az emigráns magyar sajtóban, a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rámenősséf nem kell, hogy gátlástalansággá fajuljon

avagy a derék Zöldike Tanárúr-II ben szervilizmus mellé nem kis szakmai irigység is párosul

Mottó:
Az hogy a kormány-propagandisták gátlástalan hazugságaikkal,
amiket többször megcáfoltak,
sőt nem ritkán jogerős bírói ítélet tiltása alatt állnak
zaklatják a gaz ellent, az nem újságírói szabadság

A derék firkász-mester (legalább is ő ezt képzeli, sőt hirdeti magáról) „Médianapló - Kálmán Olga hogyan lett világcsúcstartóból országos csúcstartó?” írkodmányában rongyol neki a rámenősnek tartott (nem engedte, hogy az interjú témájában sumákoljon a vendége) műsorvezetőből (mellékesen nála több klasszissal különb újságíró) lett politikusnak. Szemére-vetvén, hogy mikor egy derék tanítványa egy a beszélgetéssel semmiféle kapcsolatban sem lévő kitalációval próbálta lejáratni, nem állt kötélnek.
S ha már Zöldike tanítványai és persze családja, barátai valamint üzletfelei contra Kálmán Olga; korrektebb lenne ja arról elmélkedne, hogy ezek hogy jelezték azt a felszólalást pár hete mikor Orbán a parlamentben arról hadovált, hogy a bicskei pedofil igazgatót 2016-ban ők ítélték el, Kálmán Olga adott ki közleményt felmutatva a Magyar Közlönyt, hogy Orbán 2016-ban nem lecsukatta, hanem kitüntette ezt a rémet! Az MTI-OS nem volt hajlandó kiadni, a derék matyar média meg szinte egyemberként kussol róla ezerrel! =))
Dr. Proktor
A politika felfalja gyermekeit - már amelyik ezt hagyja! Ez vonatkozik egykori szimpatikus újságírókra is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.