Egészen zseniális animáció készült az ATV Fórum című műsorában elhangzott,  nagyon érdekes párbeszédből, amely a műsorvezető és egy Erzsébet nevű betelefonáló között zajlott le.

A Mandiner a televíziós eseményről úgy tudósított, miszerint az év betelefonálását élte át az ATV műsorvezetője, nem is bírta nevetés nélkül. Az indok: a betelefonáló sokadik próbálkozásra sem értette meg, hogy már élő adásban van.

Rajzfilmes Tiktok-sztár lett Erzsébet, a híres ATV-s betelefonáló

A képünk illusztráció  Foto 123rf.com

Erzsébet a beköszönés után bele is vágott mondandójába, azonban egy ponton megzavarodott és arról érdeklődött a műsorvezetőnél, hogy hallják-e őt egyáltalán. Szlazsánszky Ferenc műsorvezető többször is megnyugtatta a hölgyet, miszerint tisztán és érthetően lehet hallani, ám a hölgy továbbra is csak köszöngetett neki.

„Háló, én vagyok az, Erzsébet vagyok”  – mondta nem egyszer a hölgy, amire a műsorvezető reakciójában kifejtette, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani.  „Erzsébet vagyok és András után jöttem volna” – magyarázta a betelefonáló.

„Nem volna, hanem jött is. Ez a szép az egészben, hogy mi itt az ATV-nél megtartjuk az ígéretünket”

– válaszolt Szlazsánszky Ferenc műsorvezető, akinek próbálkozásai ellenére nem sikerült megoldani a problémát, a hölgy továbbra is fogadkozott, hogy őt Erzsébetnek hívják és András után következik. Szlazsánszky egy darabig hallgatta, majd elnevette magát a helyzeten.

A Nap Híre számolt arról, hogy Szlazsánszky Ferenc, az ATV műsorvezetője egy mókás videót tett közzé az egészről a TikTok-oldalán, mégpedig azzal a címmel, hogy "Az év betelefonálója". A beszélgetésből most rajzfilmes animációt készítettek, amely egészen zseniális lett, és amely szintén a Tiktokon terjed. A rajzfilmet a műsorvezető kiposztolta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Az ilyen ostobák, akiknek elmondják mit tegyenek és mit ne tegyenek, aztán mégis és mégsem..na ezek adják meg a banki csalóknak az adataikat. Aztán sírnak, hogy ellopták a pénzüket..ráadásul a legtöbbje váltig állítja, hogy a bank húzta le.
És én egy tizedmásodpercig sem sajnálom az ilyen fogyatékos társadalmi koloncokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.