„Nekem ez az elejétől nem tetszett” – mondta Orbán az Ukrajnában dúló háborúról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Mit nézel Ó.Viktor!Elképzelni mindent lehet, azt is hogy nincs háború, de ha Téged hallgat az ember akkor azt is,hogy van!Ha nem is a valóságban , de a fejedben biztos!
balos
@rücsü41: Amit ez trágya kupac elkövetett a regnálása alatt azt még akármelyik demokrata "diktátor" is tátott szájjal bámulná!Persze ebben nagy szerepük van a hűbéreseinek!
rücsü41
Volt idő, de Te már biztos nem emlékszel rá,amikor azt mondtad hogy Ukrajnában nincs háború, valami egészen más van, de háború az nincs.Ismételted Putyint mint egy papagáj!Most meg szerinted háború van és elképzelhető , hogy ez már harmadik világháború kezdete, előjátéka.Nem vagy biztos már a dolgok megítélésében, rövid idő alatt változtatod az álláspontodat, amit én nehezem értek meg .Innen , nekem úgy néz ki, hogy úgy váltogatod az álláspontodat mint más a szennye fehérneműjét, magyarul szaros gatyáját , hátha így jobban megérted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.