Nylt levelet írt a DK elnöke, amelyben Magyar Péternek ezt szegezi neki: tőről metszett fideszes politikus vagy, frissebb, mint Orbán, de minden bizonnyal tehetségtelenebb. Eldőlt, hogy mentalitásod, gondolkodásod, véleményed a Fidesz világához köt, bár igaz, magadat jobban szereted, mint őket. 

Gyurcsány Ferenc nem fogta vissza magát a Facebookon. A nyilt levelében egyebek mellett ezt írja: Tegnapi Facebook bejegyzésemben azt feltételeztem, hogy a választásokig hátralévő alig két hétben nem fog kiderülni, hogy valójában ki vagy te politikai értelemben. Azt írtam, hogy amikor majd kiderül, abban nem lesz köszönet. Szóval nem sok jóra számítottam. De nem kellett sokat várnunk, mert te a segítségünkre siettél, tisztáztad a helyzetet. Interjút adtál a Telexnek.

És innen jön a brutális kritika: 

Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy, frissebb, mint Orbán, de minden bizonnyal tehetségtelenebb. Eldőlt, hogy mentalitásod, gondolkodásod, véleményed a Fidesz világához köt, bár igaz, magadat jobban szereted, mint őket. 

A Demokratikus Kolaíció elnöke  azzal revolverezi Magyart, hogy amit mond hatalmi értelemben lehet, hogy Orbán ellenfele, hiszen az ő helye kell neki, nem szégyelli, hogy miniszterelnök akar lenni, de tartalmi értelemben, politikája  lényege szerint nem a Fidesz ellenfele, hanem maga a Fidesz.

Amit te gondolsz a világról, Európáról, Magyarországról, azzal mi nem értünk egyet. Új vagy a politikában, de régi, jól ismert fideszes szöveget nyomsz.Orbánt nem megbuktatni, hanem, ahogy mondják, felfelé buktatni szeretnéd. Nem elszámoltatni akarod, hanem az Európai Tanács vagy a Bizottság elnöki posztját ajánlanád neki, ha úgy tetszik, kitüntetnéd. Szerinted olyan európai víziója van, ami alkalmassá és érdemessé teszi őt erre. Azt javaslod, hogy „kössünk egy dealt a miniszterelnök úrral”. Mi nem akarunk semmilyen dealt kötni Orbánnal. Mi le akarjuk váltani, és el akarjuk számoltatni

- fogalmazott Gyurcsány Ferenc. 

Gyurcsány minden eddiginél jobban belerúgott Magyar Péterbe, ez már nehezen fokozható

Gyurcsány Ferenc     Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc 

Forrás: Facebook

207 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pusztai: Ami a fideszt erodálja csak jól jöhet. Orbán eltakarításához minden egyes emberre szükség van. Azért jött Magyar Péter ilyen hirtelen, mert a népnek elege lett a teljes töketlen (őfelsége) ellenzékből. Most nyafognak, de semmit nem tettek a változások érdekében! Nem értelek, Feri bátyám! Miért kapkod a sas legyek után? A DK-nak ott az 1 millió szavazója, hiteles vezetői vannak, kiváló programja és ami a legfontosabb, a szavazói bíznak abban hogy kizárólag Feri bácsi és b.neje hivatott a NER leváltására - szóval most akkor miért lett tele a gatya? Ferikém, több önbizalmat! bízzatok az elmúlt 14 év kemény munkájában - aki benneteket megismert, az miért pártolna át máshoz? Ha van itt ló, minek a szamár? Ha viszont sipákoltok, az kicsit elbizonytalanítja a híveket - lehet hogy a Feri már megint "nem bontotta ki az igazság minden rétegét"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Nyilván a Feri már tudhatott a legújabb felmérésről és elöntötte az agyát az indulat...:
"A magyar kormánypárt támogatottsága az elmúlt három hónapban egy-egy képviselői hellyel csökkent. A Fidesz kilenc EP-képviselőben reménykedhet, valamint várhatóan megmaradhat egy KDNP-s mandátum. Az Európai Parlamentben jelenleg 12 fideszes és 1 kereszténydemokrata képviselő foglal helyet.
A Tisza-párt hat mandátumot szerezhet, a friss felmérés szerint az uniós törvényhozásba a Demokratikus Koalíció három, a Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk egy-egy politikust küldhet. A kutatás szerint a kormánypárti EP-képviselők elveszítették többségüket, csak 9+1 mandátumot szerezhetnek meg a 21-ből, ami az egész ciklusban most először fordul elő."

Bár ha azt a három mandátumot nem becsülik meg, lehet az még kevesebb is...!!!
Aki Én
A helyzet mégis az, hogy Magyar két hónap alatt többre vitte ellenzékiként, mint tin14 év alatt.
Elég a mihaszna, ingyenélő álellenzekből.
Dr. Proktor
@Aki Én: Ott a pont! Aki nem képes tanulni a saját hibáiból és ismét elköveti ugyanazt, az egy ideig egyhelyben tapicskol majd szép lassan kimúlik...
Az elektronikában van egy alapigazság: a hibák visszacsatolása javítja a minőséget - már ha hagyják visszacsatolódni!
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: .. de ez a minőségbiztosítás egyik alaptétele is!
KisTehen
ner péternek teflonarca van ... elfér rajta
Szegény Dzsoni és Árnika
Közelít a 220-hoz a kommentek száma. Ez tetszik!
Ennek örömére meg is osztanék veletek egy nótát:

www.youtube.com/watch?v=ru2U-bgVYkk

"Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot,
Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.