Laza, bulis estét szervez a Tisza párt alelnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@kereső: de csak az kap, aki előtte leköpi orbán és gyurcsány fotóját is
kereső
@KisTehen: 18:34 Minimum, ez a belépés feltétele remélem.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők kreáltak egy újabb lejárató cikket Magyar ellen, nagyon be van szarva a korábbi évtizedek bűnszövetségében részt vevő politikusi gárda mindkét oldalon.

"Magyar Péter feljelenti egy rokonát – unokatestvére volt férje szerinte valótlanságot terjeszt róla
A TISZA Párt politikusa azt is tudni véli, hogy mindez megint az ellene folyó propaganda műve. A rokon a politikus apjáról és nagybátyjáról is súlyos állításokat tett.
Magyar Péter Facebook-posztban reagált a vádakra. Azt írta: „A propaganda szintet lépett. Most épp az unokatestvérem legalább 5 éve nem látott volt férje hazugságait kezdték el terjeszteni.”
„Az illető, Molnár Miklós jó pár éve elhagyta az unokatestvéremet és az akkor még pár éves közös gyereküket. A nagybátyámmal közös cégét pedig ellehetetlenítette. Molnár Miklós ma – nyilván jó pénzért – valótlanságok sorozatát állította a propagandamédiának, és abba engem is belekevert, úgy, hogy – amint említettem – legalább 5 éve nem láttuk egymást.”
„A gyalázatos rágalmak miatt természetesen őt és a hazugságokat terjesztő minden sajtóterméket feljelentem”
– közölte a politikus. Molnár Miklósról pedig megjegyezte: „egyébként csak kétes üzleti ügyei voltak, lehet, hogy ezekkel zsarolják éppen. Családon belüli erőszakról meg éppen az unokatestvérem tudna mesélni…”
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/magyar-peter-feljelenti-egy-rokonat-unokatestvere-volt-ferje-szerinte-valotlansagot-terjeszt-rola/

Na cumizzátok hülyemagyarok!
Béla333
Ez egyébként a DK stílusa (most nem tudom, hogy már megint ők mentek-e le aljasba...!!). Az egyik választás előtt is előkapartak valahonnan egy távoli rokonát Schiffernek és utána hetekig csámcsogott a DK-s fanatikus sereg, hogy mi jelent meg a Nyugatifény szennyoldalon Schiffer rokonától.
Milyen nagy a hasonlóság...
DURBINOS
@Őrnagy: vigyázz szőrnagy, mit írsz, ez kimeríti a rágalmazás bűncselekményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.