Kedden reggel nyitott meg Magyarország első Primark üzlete, hatalmas sikert is aratott az első nap. Azonban a második nap is csúcsra járt a bolt, ugyanis hatalmas sorok kígyóztak az ír divatház üzlete előtt.

Tovább dagad a Primark-őrület – A második nap is kígyózott a sor – Mit tudhat a bolt?

Fotó: Facebook/Primark

Kedd reggel már a hivatalos nyitás előtti órákban óriási tömeg gyűlt össze a fast fashion cég bejárata előtt: annyian álltak sorban, hogy az egész első emeleten keresztül kellett a kordonokat kihelyezni, és a megnyitó után csak kisebb csoportokban tudták beengedni a várakozókat – közölte a Világgazdaság.

Az első nap mindenképp sikerrel zárult, hiszen akadt, aki két órát is hajlandó volt sorban állni, sőt zárás előtt percekkel is voltak még a kasszánál.

A friss információk szerint pedig másnap is hasonló tömegjelenetekkel kellett számolniuk azoknak, aki megpróbálkoztak az ír kereskedelmi lánc boltjába bejutni.

Vasárnapig maradnak a kordonok, azt hallottam, mert várhatóan most pár napig akkora tömeg lesz, mint tegnap. De egész gyorsan halad a sor

– írta az egyik vásárló egy nyilvános Facebook-csoportban.

Egy Primark-dolgozó azonban azt mondta,

nem kell aggódni, mindennap reggel feltöltik a készleteket.

A lelkes beszámolók mellett megjelentek azonban a kritikus hangok is: többen a márka minőségével nem voltak megelégedve.

Forrás: vg.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.