Közösségi oldalán csepegtetett újabb információkat az újraszámlálás kapcsán Vitézy Dávid.

Ahogy arról a Propeller beszámolt, megállapította a főpolgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság. A határozat még nem jogerős, ellene jogszabálysértésre való hivatkozással három napon belül lehet fellebbezni. Vitézy Dávid a választás éjszakáján meglebegtette, hogy újraszámlálást kér, így ennyi ideje maradt csupán, ha ezt el akarja érni. Nemrégen kikerült posztjában az emberekhez fordult, hogy segítsenek neki infókkal. 

"Egész nap sorra érkeznek hozzánk jelzések a rekordszámú, közel 25 000 érvénytelen szavazattal kapcsolatban. Ezek alapján úgy tűnik, olyan eljárásjogi hibák fordultak elő, melyek befolyásolhatták a főpolgármester-választás végeredményét. Ha te is tapasztaltál ilyet, kérjük írj nekünk" – írta a politikus.

Vitézy Dávid új infókat hozott az újraszámlálásról: "76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztünk Karácsony Gergellyel"

Forrás: Facebook/Vitézy Dávid

Pár órával ezelőtt pedig friss posztott tett közzé, amelyben már konkrétabb adatokat is közölt: 

"Ami a választás eredményét illeti: csütörtökig lehet kezdeményezni a szavazatok újraszámlálását. Ezt meg fogjuk tenni.

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztünk Karácsony Gergellyel. Egy demokráciában az a minimum, ha ezután a szavazatokat újraszámolják, főleg, hogy számos rendszerszintű visszásságról kaptunk jelzést az érvénytelenné nyilvánított szavazatok kapcsán. Ezeket be fogjuk mutatni. Bármi is lesz az erre feljogosított szervek döntése, a jogerős döntést el fogom fogadni – olvasható Vitézy Facebook-oldalán."

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az hogy az érvénytelen szavaztok száma 76 szorosa a két jelölt között i különbségnek nem lehet új info, mert ez már a szavazat számláláskor tudott volt, ha valaki vette a fáradtságot és az érvénytelen szavazatokat elosztotta a jelöltek közötti különbséggel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 15: 37 ☻Közlöd: "Sok idióta agyatlan barom, aki egy szavazólapot nem tud kitölteni." Pontos diagnózis a fideszről. Kétharmad nektek az b+!
x.com/i/status/1762575758734540990
Az ország legnagyobb birkatenyésztője
x.com/janos_hary/status/1799883625967874191/photo/1
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Bizony, bizony, az iskolákban nyomtatvány kitöltést kellene tanítani a napi testnevelés helyett...
Ja, meg pénzügyeket és egyéb állampolgári ismereteket!
Philip Marlowe
@Eladott Ország: Te szerencsétlen agyatlan! Most azt mondod, hogy Vitézy 24000 szavazattal nyert akkor?...hi...hi...hi...
Istenem! Kérlek vigyázz erre a szerencsétlen "@Eladott Ország:" nevű egyénre, mert annyira buta, hogy talán egyedül levegőt sem tud venni...:DDDDDD
túszulejtettország
Ki kellene oktatni a nem tudatos (idióta) fideszes, és a venezuelai szavazókat hogy a kihúzott jelöltre ne szavazzanak,
mert visszalépett.
Yoda69
Es most mit akar vitezi az ervenytele szavazatokkal? Ervenyesse tenni oket?
Az hogy a casinoasszony visszalepett a 24.oraban megkavarta a szart. Sok fideSS birka lehet oraadta a szavazatat, holott a neve at volt huzva. Nem lepodnek meg rajta, mert ezek az 1 bitesek egy tuskot is megvalasztananak, ha az lenne a szavazo lapon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.