Gyurcsány Ferenc hosszú közösségi média posztjában arról ír, miért tartja alkotmányellenesnek és törvényellenesnek a regnáló kormányt. 

Gyurcsány Ferenc, aki ezt reagálta a Donald Trump elleni merényletre, hétfőn kora reggel hosszú Facebook-poszttal indította a hetet, amelyben arról ír, miért nem adja fel a DK és mit gondol az Orbán-kormányról.

"A tisztesség harcát folytatjuk, amikor azt mondjuk, hogy Orbán rendszere alaptörvényellenes. A tisztesség szempontjából mindegy, hogy a rendszer cselédszerepű alkotmánybírósága mit mond. Ha a kormány ellehetetlenítette a tőle független, őt ellenőrző, neki ellensúlyt tartó intézményeket, márpedig ezt tette és folyamatosan ezt teszi, akkor ez a rendszer bizony alaptörvényellenes" – kezdi posztjában, amelyben arra is kitér, hogy számára becsületbeli ügy a kormány ellen folytatott harc. 

"Nem tisztesség-, hanem becsületbeli kérdés, legalábbis nekünk, hogy nem adjuk fel a küzdelmet, amiben hiszünk. Ezt nem tettük meg Orbán kedvéért, ezt nem tesszük meg Orbán epigonja kedvéért, ezt nem tesszük meg senki kedvéért."

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ferkó, én csak azt a 14 évnyi gondolkodási idöt sokallom..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Feri, a mostani választás után is, ahogy eddig mindig, a választási bizottság összes ellenzéki tagja aláírta, hogy a választással minden rendben, volt, az eredményt elismerték. Akkor mi a probléma?
A határidő már lejárt amíg reklamálni lehetett volna. Jaaa, ezért tartogattad idáig a mondanivalódat.
Hát akkor bazmeg!!!
Feller_Peti
Hát Gyurcsányka! Hogy, van az, hogy te akárhányszor nekimész Dr. Orbán Viktornak, akkor a pártoddal még kisebb leszel??!
Feller_Peti
@jesz: Aki ráadásul hazudott reggel délben meg este... Szánalmas post kommunista Gyurcsány hülye!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Béla333: 1115 @Pusztai: 1133 Én is ezt érzem. Csak erre volt képes és azt csak is úgy, hogy amortizálta az ellenzéket, miközben a puszta jelenléte gátja volt mindenféle IGAZI változtatásnak!
Most a részéről a bukottak bosszúja jön (ezt jelenti az újkeletű harcossága), mert jött valaki üdítő, friss, cselekvő, tőle is megszabadulni akaró - mert elvette a játékát, amit g+GyF csak a maga örömére űzött, és amiből valahogy, mindig kifelejtette a magyar nép akaratát, érdekét... jövőjét !!!
GyF kisszerű, és béna - volt, van, lesz !!!
GyF, ugyanúgy nem a magyar népet
Szegény Dzsoni és Árnika
Ja, és 14 év után jutott el oda (neki több, a DK-nak kevesebb), ahol kezdenie kellett volna - de még mindig csak elméleti szinten rinyál a csávó, egy 5%-osra apadt párt élén !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.