Megszólalt közösségi oldalán a DK vezetője is a Donald Trumpot ért támadás kapcsán: Gyurcsány Ferenc arról beszélt, vajon min múlik, hogy a gyűlölet szavai egyszercsak megtalálnak-e valakit.

Sokkolta a világot, hogy július 13-án – mint megírtuk - egy Pennsylvania-állambeli választási gyűlésen rálőttek a beszédet mondó Donald Trump republikánus elnökjelöltre, az USA korábbi elnökére.

Gyurcsány Ferenc ilyen bölcsességet mondott a Trump-merénylet kapcsán

Gyurcsány Ferenc is megszólalt a Trump-merényletről – Fotó: Facebook.com/gyurcsanyf

Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is reagált a történtekre, most pedig az ellenzék részéről Gyurcsány Ferenc is megszólalt.

A DK elnöke a közösségi oldalán közölte:

„A Trump elnök elleni merénylet-kísérlet után

Hajlok arra, hogy csak a szerencsén, vagy a véletlenen múlik, hogy a gyűlölet szavai egyszer csak találnak-e valakit, aki végül a gyűlölet forrását vagy éppen tárgyát nem csak viszont-, vagy bemocskolni, hanem egyenesen megölni akarja, majd meg is próbálja.

Az elnöknek mielőbbi felépülést kívánok”

– írta Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
..és dacára a pikírt megjegyéseknek, a gyűlöletkeltés, szítás igazi veszélye éppen az, hogy olyan embereket gyújt fel, késztet alantas dolgokra, olyan tömegek körében terjeszti az elvakult készséget, akikben gyenge az erkölcsi gátlás, még embert is ölnének, házakat is gyújtanának...a botot is a küllők közé tennék ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
Ja, ez is érdekes kiszólás: "ezt nem tesszük meg senki kedvéért" - magyarán, leszarják a választói akaratot, a választók döntését !!!
Gyurcs...ok, a DK mentalistája, jobban fog küzdeni az Orbán-rendszer leváltására legesélyesebb Tisza ellen, mint a Fidesz ellen (Nooooormális!), és nem teszi meg azt a szívességet az ellenzéki oldalnak, hogy vállalva a fellelőséget lemond, hogy legyen két éve a DK-nak felépítenie magát GyF és Dobrev nélkül, és remélhetőleg a Momentum is az építkezéssel foglalkozik és akkor össze tudna fogni ez a három demokratikus párt (mert a fidesznek ott a mihazánk), ezért szükség lenne mind a három pártra!
Szóval, GyF harcias elmélkedéseitől (mert még mindig nem csinál semmit, csak elmélkedik !!!), kiver a víz!
Szegény Dzsoni és Árnika
GY1G, mit képzel magáról, pl. ezen a beállított fényképen, hogy ő valaki?
Egy senki, akiről kiderült, hogy csak kényszerből szavaztak rá és a pártjára sokan (2022-ben 20%), mert egyszerűen nem volt más - ennyire tönkretette és leamortizálta az ellenzéket (és egyben a baloldaliságot!), mert mindegyik arra kényszerült, hogy tőle távolságot tartva vagy miatta mégis hozzá közeledve határozza meg magát !!

Pottyondy Edinától idéznék témazáróként:

„Ferenc, kérem! Egy csöppet sem lepődtem meg azon, hogy az újabb, a legújabb kudarc után sem lép hátra. Miért is tenné?
Remekül elvan, élvezi, elfoglaltság az egész családnak. A pártja mindenben támogatja, hiszen ami az elmúlt húsz évben történt ezzel az országgal, abban nincs felelőssége,

!!! ahogy abban sincs, hogy a baloldal Magyarországon egy romhalmaz. !!!
Joguk van így gondolni. És a DK szíve joga, hogy mindörökké elnökké válassza, vagy fáraóvá, vagy akár félistenné. Hiszen ez egy roppant demokratikus szervezet.
...
Ha tényleg máig nem érti, hogy mi volt a baj a kormányzásával,

!!! aminek a végére szitokszó lett a liberalizmus és a baloldaliság, ami csődbe juttatta az országot, ami megalapozott Orbán uralmának, !!!

akkor lehet, hogy maga tényleg nem több, mint Orbán hasznos hülyéje.
...
Nekem igazából csak egy kérésem van.

!!! Ne nevezze magát baloldalinak! Ön egy agresszív, toxikus hazudozó. !!!

Nem különb, mint a nemezise. Csak ő sokkal sikeresebb”

Ez van, de a jó hír az, hogy EZT nem kell "szeretni" - tovább !!!
Peller Anikó
@Béla333: "'"Úgy "harcolsz a maffia ellen, hogy közben az ellenzéket mocskolod! "'"

TE már csak ilyen vagy! Ezt képtelen vagy kinőni és még csak észre sem veszed.
Szegény Dzsoni és Árnika
GY1G, TŰNJ EL A BÁBODDAL, DOBREVVEL EGYÜT A PICSÁBA !!!

(Hogy mi a bajom Dobrevvel, amióta kiderült, hogy ő a férje bábja? - ez szerintem nem szorul magyarázatra!
Dobrevvel az a bajom, hogy pl. a Momentum sokkal többet tett Magyarországért (látható eredmény, és nem elvont faszom, az Európai Egyesült Államokért, a minimál bérért, most meg a minimál nyugdíjért), és Orbán zárójelbe tételéért, ami az kifizetések megtagadását eredményezte az EU-ban, amit Orbán ELLOPOTT volna - mint a DK EU-s képviselői !!!
Szóval, ha a DK nem tud megújulni, a két geci nélkül, akkor menjenek ők is a levesbe, semmit tevőként, semmit el nem érőként, egyfolytában csak pofázóként !!!
És NEM a fotelforradalmárokkal van a a baj, hanem akiket a fotelben pöffészkedő ellenzéki "politikusok" az üres sehova nem vezető dumájukkal tettek azzá !!!

A KURVA ANYÁTOK !!!

Nem vagyok egy politikusnak sem a híve (csak Istené és a Fiáé! - azért nem beszélek szépen, mert én nem igehirdető, meg térítő vagyok (ceresd az urat -a magad módján; mert ő cerfetet - hiszed rosszul a magad vonatkozásában!, és aki ceret, az nem val kudarcot - lásd Hitlert, hogy mennyire cerette az ária gyerekeket) hanem VÉGÍTÉLETHÍRDETŐ! - erre szakosodtam, bocsi!), de ennek ellenére is érdekel az ország sorsa... és benne a lányom, meg az unokáim sorsa - akik szenvednek Orbán és Gyurcsány miatt !!!

Igen, nem bírom a csávó kivagyiságát, meg a kinézetét, de mégis ő benne ELINDÍTVA (!!!) látom a jövőt - már ameddig tart ez a világ !!!
csak úgy....
@Peller Anikó: csak nem a 14 éve sürün osztódó és faszverö ellenzékre gondolsz, akik a dagadt elött terítették ki a lehetöségek varázsszönyegét? - hogy csípjen meg a szili kati...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.