Magyar Péter vasárnapi Youtube-élő videójában arról beszélt, hogy a Fidesz drasztikus lépésekkel igyekszik bebiztosítani 2026-os választási győzelmét.

Nagy bajban a Fidesz, a választókerületek átrajzolása is tervben lehet
Grafika: MTI

Értesülései szerint a kormánypárt az önkormányzati és EP-választások eredménye miatt átrajzolná a választókörzeteket, illetve egyéni választói körzeteket akar kialakítani a környező országok magyarlakta területein.

Tisza Párt alelnöke szerint sok olyan körzet van, ahol a Tisza Párt már most győzött volna, ha országgyűlési választás lett volna. Magyar Péter úgy tudja, a rendelet már ősszel kijöhet, és ha ez megtörténik, meg fogják vizsgálni, és ha indokolt, bíróságon is megtámadják.

Hadházy Ákos is hallott az ötletről

"Megerősítem Magyar Péter tegnapi meredek állítását: a kormány arra készül, hogy ha kell (értsd: bajban vannak), akkor Erdélyben és a Vajdaságban új egyéni választókerületeket alakít ki (információim szerint kilencet)"

- írta Facebook-oldalán a független képviselő.

Hadházy Ákos szerint a törvénymódosítás-tervezet már 2021 őszén ott volt Varga Judit asztalán, amikor az előválasztások után a közvéleménykutatások azt mutatták, hogy a Fidesz bajban lehet.

Így a határontúli levélszavazatok már nem csak 2-3 plusz listás képviselőt , hanem összesen 11-14 plusz parlamenti helyet hoznak Orbánnak (ami ugye 22-24 fős előnyt jelent valójában. A tervez végül 2022 elején elvetették, mert a közvéleménykutatások azt mutatták, hogy a háborús propaganda jól működik, nem lesz erre szükség

- írta Hadházy.

A független politikus szerint a mostani értesülés annyival erősebb a korábbinak (ő csak egy nagyon megbízható ismerősére tudott hivatkozni), hogy Magyar Péter 2021-ben még Varga Judit férje volt, tehát első kézből értesülhetett a "piszkos tervezetről".

Forrás: Youtube, Facebook

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Abba a rohadt tetves kurva életbe már tényleg, hogy ezektől a vérszívó piócáktól egy atombombával se lehet megszabadulni. Rohadt mocskok a hájas főmocsokkal az élen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Pusztai: OK. Tegyük fel, hogy választás útján bukik az Orbán kormány.

Erre az ellenzéknek már felkészültnek kell lennie. Külön intézményt kell felállítani a rendszerváltásra. Szakemberek (jogászok, közgazdászok) már egész biztos modellezték ezt csak meg kell kérdezni őket már most.

Ebben az esetben elindul egy átrendeződés. A rendszert elvetelenül kiszolgálók át akarnak majd üni a másik oldalhoz. Ez természetes, hisz elvtelenek és az erősebbet akarják szolgálni. Lásd lengyel közmédia egyik ismert arca is a kormány bukása után nyíltan beszélt arról, hogy tudatosan a komcsi időket megszégyenítő módon hazudtak az ellenzékről. Pedig addig ő is hűen szolgálta és hazudott. Ugyanez igaz lesz a rendszerrel kollaboráló vállakozókra is. Mert ők az új rendszerben is szeretnének vállalkozók lenni.
Valamint ott a vádalku rendszere. Aki a saját bűnénél nagyságrenddel nagyobb bűnt tud bizonyítani azzal lehet alkut kötni.

Amit itt írtam vagy nem történik meg, mert hűek maradnak a NER-hez ellenzékben is a maffiatagok, vagy megtörténik méghozzá lavinaszerűen.
izéke
@Feller_Peti: na mennyire röhögtök,mutasd már meg? :D jaa,inkább ne,a fene se kíváncsi a rothadó, nikotintól sárga bűzös fogaidra
Feller_Peti
@izéke: Menjél a Karmelita elé kordont bontó buta böfögő balfasznak. Láttuk már, nektek balosoknak pontosan az való.

Aztán ismét siránkozzatok, hogy 4 évente elhajtunk benneteket :)!
izéke
@Feller_Peti: ez nagyon kevés csikari,ennél többet kellene felmutatnod ,hogy a krumlihéj mellé a krumplit is megkapd :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.