Orbán “békemisszió”-nak titulált külpolitikai akciósorozata biztosan nem fog békét hozni – fejtette ki Rácz András, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, aki szerint a magyar kormányfőnek „se terve, se mandátuma, se hitelessége nincs, így pedig nem lehet közvetíteni”. Főleg, hogy mindenhol mást mond, már ha egyáltalán szóhoz jut.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
@CsipkeRózsa: meg a pofája Orbanisztánban
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@KisTehen: Itt van @Géza: ,,aki szintén " feszült "... Lepippant téged,,,,oszt utána együtt nem lesztek feszültek... @Géza: - nak egy foga van,,,nem fog benned kárt okozni..
colibri
Nagyon igaz, érdemes Rácz András írását a HVG-n elolvasni!
Méhes
@Géza: tudod mit mondott...ne azt nézzétek stb
kereső
Az lehet, hogy orbánnak nincs terve, van viszont putyinnak a kinaiaknak. orbán meg a végrehajtó. És kiköveteli magának a "mandátumot". Egyébként mióta izgatja orbánt, hogy nincs "mandátuma", azaz felhatalmazása...,mer egyébként az alkotmányos puccsra, a demokratikus jogállam felszámolására volt "mandátuma"? Csak úgy kérdezem. És ahogy elnézzük, "Európa " még mindig nem tudja, hogy kivel áll szemben...egy a piaci légynél is szemtelenebbel, ha a saját pecsenyéjét kell sütögetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.