A wales-i hercegi párnak engedélyre volt szüksége a királynőtől, hogy megszegje a szabályokat – több alkalommal ugyanis átlépték ezt a rendkívül fontosat, amely régóta része a királyi család életének.

Vilmos herceg és felesége olyan szabály megszegésére kért engedélyt, amit csak extrém esetekben kaphat meg királyi család sarja. A közelmúltban derült ki, hogy hamarosan korlátozások lépnek életbe a fiatal György herceg életében, ami miatt nem utazhat családja bizonyos tagjaival – írja a Nuus.hu

Extrém fontos udvari szabályt szegett meg Vilmos herceg és Katalin hercegné

Forrás: Instagram/princewilliambr

A repülőgépes utazáshoz kapcsolódó korlátozás évek óta érvényben van, de csak akkor érinti a királyi család tagjait, ha betöltötték a 12. életévüket. 

A cikk folytatását a Nuus.hu-n lehet elolvasni. 

Forrás: Nuus

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hogy oda ne rohanjak...ez az egész egy anakronizmus...ha már ennyire ragaszkodnak a hagyományokhoz, mit keres a sok muszlim london utcáin...?...nagy királyuk az Oroszlánszívű, harvolt ellenük a szentföldön, ezek meg kinyalják a színesek valagát,és van pofájuk vérvonalról beszélni...
jesz
A véreskezű gyarmatosítók a rabolt kincsek, és a milliónyi rabszolgák munkáján meggazdagodva most rázzák a rongyot...remélem elönti angliát a gyarmatokról menekülő, jussát követelő ember...akkor ezek elbújnak a birtokaikon?
Dr. Proktor
A szabályok azért vannak hogy megszegjék őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.