Nem csitul a botrány Katalin hercegné körül. Az anyák napi fotó körüli botrány után újabb fényképről derült ki, hogy szerkesztették.

Januári műtétje óta a királyi család csak nemrég tette közzé Katalinról az első hivatalos fotót, azonban az anyák napi fotó kapcsán azonnal kirobbant a botrány, ugyanis több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta azt a kiadásából manipuláció lehetőségére hivatkozva.

Katalin hercegné ugyan később elismerte, hogy sok amatőr fotóshoz hasonlóan alkalmanként ő is kísérletezik a fotók szerkesztésével, mégsem lankadt a botrány.

Az atv.hu korábban írt róla, hogy nem csak a kép szerkesztésével akadtak problémák, ugyanis egyre többen úgy vélik, hogy a fotó nem is anyák napján készült, hanem csak egy régi, még Katalin megbetegedése előtti felvételt tettek közzé.

Most úgy tűnik, egy 2022-ben készült kép kapcsán is problémák merültek fel. A Getty képügynökség szerint „digitálisan feljavították” a Kensington-palota által 2023. április 21-én megosztott fotót, amin II. Erzsébet királynő dédunokái körében látható.

Újabb fotóbotrány a palotában – Megint egy "feljavított" kép került elő a brit királyi családban

Fotó: Instagram

A Getty Images megerősítheti, hogy ügynökségi irányelveinknek megfelelően szerkesztői megjegyzést fűztünk a palota által küldött képhez, amely szerint a képet a forrásnál digitálisan feljavították

– olvasható a képügynökség közleményében.

Forrás: atv.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.